Ring's Floodlight Cam Wired Pro Has Me Rethinking Home Security

Innholdsfortegnelse:

Ring's Floodlight Cam Wired Pro Has Me Rethinking Home Security
Ring's Floodlight Cam Wired Pro Has Me Rethinking Home Security
Anonim

Key takeaways

  • Ring kunngjorde nylig Floodlight Cam Wired Pro.
  • Floodlight Cam Wired Pro tilbyr flere nye funksjoner, inkludert 3D-bevegelsesdeteksjon.
  • Floodlight Cam Wired Pro har fått meg til seriøst å revurdere sikkerhetsplanene mine for hjemmet.
Image
Image

Rings nye Floodlight Cam Wired Pro har meg allerede i gang med å finne ut når jeg vil installere den.

Hjemmesikkerhet er ekstremt viktig for meg, og selv om jeg ennå ikke har investert i noen tidligere Ring-enheter, har jeg sett på dem en god stund. Med den nylige avsløringen av Floodlight Cam Wired Pro, tror jeg at jeg endelig er klar til å trykke på avtrekkeren.

Det er mye å like med Rings hjemmesikkerhetsenheter. For det første kommer de alle sammen fint i appen, og de integreres med systemene jeg allerede har hjemme, som Amazon Echo.

På toppen av det er funksjonene som Floodlight Cam Wired Pro tilbyr eksepsjonelle, og gir meg mange nye måter å holde øye med alt som skjer rundt hjemmet mitt.

Kanskje noe av det mest tiltalende med Rings sikkerhetssystemer er tilknytningen til det hele.

Improving Itself

Ring har bygget et stort utvalg av sikkerhets alternativer for hjemmet, inkludert det originale Floodlight-kameraet. Den nye Floodlight Cam Wired Pro, derimot, ser ut til å oppgradere ved å forbedre den opprinnelige designen.

Enheten inkluderer fortsatt den karakteristiske toveiskommunikasjonen som har gjort Ring-dørklokkene – og andre lignende – så vellykkede.

Å snakke med postmannen for å hjelpe ham med å finne det perfekte stedet for den dyre pakken du har bestilt, er like enkelt som å åpne appen og trykke på en knapp. Hvis du ser noen snike seg rundt, kan du alltids slå på mikrofonen og gi dem en start.

Hvis det ikke hjelper å snakke, er det også den innebygde sirenen, som sender ut en 110db-lyd som garantert vil få oppmerksomheten til alle naboene og sende de irriterende inntrengerne løpende for gaten.

Selvfølgelig er det alltid den innebygde bevegelsesdeteksjonsfunksjonen, som du til og med kan finjustere med bevegelsessoner for å redusere falske aktiveringer forårsaket av ekorn som liker å løpe langs gjerdelinjen på baksiden av gården.

Det eneste store negativt - som de fleste av disse utendørs flomlyskameraene - er at Floodlight Cam Wired Pro må kobles til hovedstrømsystemet i huset ditt, så du trenger noen som vet hva de gjør for å installere det.

Du trenger også en god Wi-Fi-tilkobling, men så lenge den er relativt nær ruteren, bør du ha det bra.

Negatives til side, men funksjonspakken som tilbys av Ring Floodlight Cam Wired Pro føles verdt $250 det koster å hente en.

Eagle Eyes

Floodlight Cam Wired Pro inkluderer mange av de samme funksjonene som det forrige Floodlight Cam hadde, men det er minst to betydelige tillegg: Bird's Eye View og 3D Motion Detection.

Jeg gleder meg til å få tak i Floodlight Cam Wired Pro og se hvordan den virkelig står opp mot de andre alternativene der ute.

Disse to funksjonene gjør Floodlight Cam Wired Pro til et lysende eksempel på hjemmesikkerhet. Med 3D Motion Detection kan det nye flomlyskameraet fange opp der bevegelser skjer – enten det er på bakken eller i luften.

Denne kan brukes med bevegelsessonene jeg nevnte tidligere for å finjustere hvor du vil at den skal søke etter bevegelse som vil få den til å aktiveres. Du kan tilpasse dette i et 30 fots område rundt kameraet.

Bird's Eye View tar ting et skritt videre, men tilbyr en måte å spore hvor bevegelse ble oppdaget i en ovenfra-ned-visning. Dette lar deg tydelig se hvor folk kan ha gått da de aktiverte flomlyskameraet, som kan være nøkkelen til å sikre at ingenting rundt hagen din ble forstyrret.

Alltid tilkoblet

Kanskje noe av det mest tiltalende med Rings sikkerhetssystemer er tilknytningen til det hele. Ettersom verden utvikler seg mer til tingenes internett teknologieksperter har diskutert i årevis, er det ekstremt viktig å være tilkoblet.

Image
Image

Ring gjør det enkelt med sin app og abonnement.

Jada, ideen om å betale for å ta opp opptak fra sikkerhetskameraet ditt kan virke dumt, men hvis det sparer meg for bryet med å sette opp mitt eget opptakssystem, er jeg helt for det. Appellen ved å kunne fotografere eller ta opp bilder av inntrengere er ekstremt tiltalende.

Nå som Ring har toppet pakken med dual-band Wi-Fi-støtte og inkluderer de nye deteksjonssystemene, gleder jeg meg til å få tak i Floodlight Cam Wired Pro og se hvordan den virkelig holder seg mot de andre alternativene der ute.

Anbefalt: