Clubhouse lanserer offisielt Android Beta-app

Clubhouse lanserer offisielt Android Beta-app
Clubhouse lanserer offisielt Android Beta-app
Anonim

Android-brukere vil endelig kunne laste ned Clubhouse-appen på enhetene sine, men de trenger fortsatt en invitasjon.

Det lydbaserte sosiale nettverket lanserte offisielt sin beta Android-app i løpet av helgen til amerikanske brukere. Ifølge Google Play-butikken har over 50 000 personer allerede lastet ned Clubhouse sin Android-beta-app.

Image
Image

Clubhouse skrev i et blogginnlegg søndag at det vil samle tilbakemeldinger fra Android-brukere i løpet av de kommende ukene for å fikse eventuelle problemer som oppstår, og jobbe med siste funksjoner før appen rulles ut utenfor USA.

"Med Android tror vi at Clubhouse vil føles mer komplett," skrev Clubhouse i sitt blogginnlegg. «Vi er så takknemlige for alle Android-brukere der ute for deres tålmodighet.»

Enkelte klubbhusfunksjoner er fortsatt utilgjengelige for Android-brukere, inkludert emnefølge, oversettelser i apper, klubboppretting eller klubbadministrasjon og betalinger. Appen er tilgjengelig for Android-enheter som bruker OS-versjon 8.0 og nyere.

Selv om du har en Android-enhet, trenger du fortsatt noen som allerede er på Clubhouse for å sende deg en invitasjon til å få tilgang til appen. Eller du kan registrere deg for å bli med på ventelisten.

Oppmerksomheten og interessen rundt Clubhouse kan tilskrives dens status som kun for invitasjoner og, til nå, dens eksklusive tilgjengelighet på iOS-enheter. Eksperter har sagt at Clubhouse å åpne sin app for Android-brukere ville være en god ting for dens generelle suksess og vekst.

Selv om du har en Android-enhet, trenger du fortsatt noen som allerede er på Clubhouse for å sende deg en invitasjon til å få tilgang til appen.

Clubhouse kunngjorde også i sitt blogginnlegg at det vil begynne å åpne appen sin for flere brukere denne sommeren, først med personene på iOS-ventelisten. I tillegg vil appen legge til flere tilgjengelighetsfunksjoner og utvide språkstøtten.

Andre sosiale nettverk har sett Clubhouses popularitet og prøver å kopiere lydformatet. Facebook, Spotify, Instagram, Twitter og til og med LinkedIn har alle nylig introdusert kun lydfunksjoner eller foreslått planer om å gjøre det på plattformene sine for å hente inn brukere som fortsatt venter på å komme inn på Clubhouse.

Anbefalt: