Apple introduserer nye Apple Watch Pride-band

Apple introduserer nye Apple Watch Pride-band
Apple introduserer nye Apple Watch Pride-band
Anonim

Apple introduserte et nytt Apple Watch Pride Edition-band på mandag med flere farger inspirert av flere Pride-flagg.

Teknikgiganten har introdusert et nytt Apple Watch Pride-band hvert år siden 2016 til støtte for Pride Month og LGBTQ+-fellesskapet. Den siste Pride Edition Braided Solo Loop inneholder flere farger enn bare regnbuestripene, som Apple sa representerer «de mangfoldige og multirasiale aktivistene» som «har vært i hjertet av dette fellesskapet fra starten av».

Image
Image

Apple sa at de svarte og brune fargene i det nye bandet symboliserer svarte og latinske samfunn, og de som har gått bort fra eller lever med HIV/AIDS. De lyseblå, rosa og hvite fargene representerer transpersoner og ikke-binære individer.

"På mange fronter støtter Apple det pågående og uferdige arbeidet med likestilling for ulike og interseksjonelle samfunn, og vi ønsker å gi enhver mulighet til å feire og hedre denne historien under Pride-sesongen," sa Apple-sjef Tim Cook i selskapets kunngjøring.

Apple la til at de fortsetter å støtte LHBTQ+-organisasjoner økonomisk og direkte, inkludert Encircle, Equality North Carolina, Equality Texas, Gender Spectrum, GLSEN, Human Rights Campaign, National Center for Transgender Equality, PFLAG National, SMYAL, The Trevor Project og ILGA World internasjon alt.

I februar kunngjorde selskapet et bidrag på 1 million dollar til Encircle, som tilbyr terapi, samfunnsgrupper og programmer for LHBTQ+-ungdom.

I tillegg til Apple-merket klokkerem, annonserte selskapet også et Pride Edition Nike Sport Loop-bånd, laget i de originale seks regnbuens farger og laget av reflekterende garn for de som løper, sykler eller går om natten.

På mange fronter støtter Apple det pågående og uferdige arbeidet med likestilling for mangfoldige og interseksjonelle samfunn…

Begge band kan bestilles fra og med mandag. Apples Pride Edition Braided Solo Loop koster $99, og Nike-båndet er $49, I tillegg til bandene vil Apple også ha en Pride-urskive fra 2021 som matcher Braided Solo Loop. Apple sa at urskiven ville være tilgjengelig i en kommende programvareoppdatering.

Apples utgivelser kommer akkurat i tide til Pride Month, som har funnet sted hver juni for å markere årsdagen for Stonewall-opptøyene, som begynte 28. juni 1969.

Anbefalt: