Apple HomePod-enheter vil heller ikke spille av lyd uten tap

Apple HomePod-enheter vil heller ikke spille av lyd uten tap
Apple HomePod-enheter vil heller ikke spille av lyd uten tap
Anonim

Apples tillegg av tapsfri musikkstøtte som starter neste måned, vil ikke fungere på deres egne HomePod-enheter.

På mandag kunngjorde Apple at de legger til en tapsfri lydkatalog til Apple Music i juni. MacRumors bekreftet at HomePod- og HomePod mini-enhetene ikke ville støtte de nye tapsfrie lydfunksjonene.

Image
Image

Tapløs lyd er den originale lyden som artisten laget i studio, uten noen redigeringer eller tillegg, som mange musikkelskere sier gir en forbedret lytteopplevelse. Apple sa i sin kunngjøring at Apple Music-abonnenter vil kunne lytte til 20 millioner spor ved lanseringen, og til slutt legge til tot alt mer enn 75 millioner tapsfrie lydsanger.

Tapløse lydformater er ikke like kompatible med alle enheter sammenlignet med formater som MP3, og tapsfri lyd er kjent for ikke å støttes like godt på maskinvareenheter som smarttelefoner og nettbrett. Tapsfrie lydfiler krever også vanligvis mye mer lagringsplass enn andre lydformater.

Apples HomePod-enheter er imidlertid ikke de eneste Apple-lagde enhetene som ikke støtter denne nye lyden på Apple Music. T3 rapporterte først mandag at de nye AirPods Max over-øret-hodetelefonene og AidPods Pro-hodetelefonene heller ikke ville være i stand til å spille tapsfri musikk.

Apple-brukere klaget på sosiale medier over at for den høye prisen på AirPods Max-hodetelefonene (fra $549), burde de kunne spille av hvilken som helst type lyd på dem.

Apple sa at Apple Musics nye Lossless-lag starter med CD-kvalitet, som er 16 bit ved 44,1 kHz (kilohertz), går opp til 24 bit ved 48 kHz, og kan spilles av på Apple-enheter. Strømmetjenesten tilbyr også Hi-Resolution Lossless helt opp til 24 bit ved 192 kHz.

Anbefalt: