Microsoft kunngjør "dramatiske" forbedringer av delte Outlook-kalendere

Microsoft kunngjør "dramatiske" forbedringer av delte Outlook-kalendere
Microsoft kunngjør "dramatiske" forbedringer av delte Outlook-kalendere
Anonim

Microsoft annonserte «dramatiske» forbedringer av delte Outlook-kalendere på onsdag.

Microsoft Outlook-brukere vil se forbedringer i påliteligheten og synkroniseringsforsinkelsen til delte kalendere. Microsoft beskriver de nye forbedringene som "den største endringen i Outlook for Windows siden den første utgivelsen i 1997."

Image
Image

"Dette er en av de forbedringene som burde være usynlige fordi det eliminerer problemer, men ikke endrer kjerneproduktets funksjonalitet," skrev Microsoft i et innlegg som kunngjorde forbedringene.

"Kalendere vil synkroniseres raskere, og vi har eliminert alle pålitelighetsproblemer ved administrasjon av en kalender. Delegater vil kanskje bare legge merke til at ting er jevnere, men ingen spesifikke, åpenbare endringer."

Brukere kan forvente å se møteendringene sine mer umiddelbart synkronisert på tvers av medlemmene for å unngå hodepine fra forskjellige personer som ser forskjellige møteversjoner i Outlook-kalenderen deres. Microsoft sa at noen brukere hadde blitt frustrerte over Outlook, siden det kan ta opptil et par minutter før en mottaker ser endringer reflektert i deres syn på den delte kalenderen. Ikke akkurat ideell for endringer i siste øyeblikk.

Mens den forbedrede opplevelsen har vært tilgjengelig for de som bruker Outlook på nettet, Outlook for Mac og Outlooks mobilapp, er Outlook for Windows nå også aktivert.

… den største endringen i Outlook for Windows siden den første utgivelsen i 1997.

Microsoft er ikke det eneste selskapet som oppgraderer måten folk planlegger møtene sine på. Under forrige ukes Google I/O kunngjorde Google en ny opplevelse i Google Workplace k alt Smart Canvas.

Smart Canvas er et samarbeidsverktøy i Google Workspace med ulike nye funksjoner som fungerer på tvers av Google Dokumenter, Regneark og Slides. Disse funksjonene inkluderer muligheten til å presentere Google-dokumentet, arket eller lysbildet du jobber med direkte i en Google Meet-samtale; live-teksting på fem språk i Google Meet; tilkoblede sjekklister; emoji-reaksjoner; og mer.

Anbefalt: