Et databaseattributt definerer egenskapene til en tabell

Innholdsfortegnelse:

Et databaseattributt definerer egenskapene til en tabell
Et databaseattributt definerer egenskapene til en tabell
Anonim

En database består av tabeller som hver har kolonner og rader. Hver rad (k alt en tuppel) er et datasett som gjelder for et enkelt element, og hver kolonne inneholder egenskaper som beskriver radene. I databasespråk kalles disse kolonnene attributter. Et databaseattributt er et kolonnenavn og innholdet i feltene under det i en tabell.

Attributter Describe Entities

Hvis du selger produkter og legger dem inn i en tabell med kolonner for produktnavn, pris og produkt-ID, er hver av disse overskriftene et attributt. I hvert felt under disse overskriftene skriver du inn henholdsvis produktnavn, priser og produkt-ID-er. Hver av feltoppføringene er også et attributt. Dette er fornuftig, gitt at den ikke-tekniske definisjonen av et attributt er at det beskriver en egenskap eller kvalitet ved noe.

Her er et eksempel på den ofte siterte Northwinds-databasen. Denne databasen inkluderer tabeller (også k alt entiteter av databasedesignere) for blant annet kunder, ansatte og produkter. Produkttabellen definerer egenskapene til hvert produkt. Disse inkluderer en produkt-ID, navn, leverandør-ID (brukt som en fremmednøkkel), mengde og pris. Hver av disse egenskapene er et attributt for tabellen (eller enheten) som heter Products.

Et attributt er et enkelt stykke data i tuppelen det tilhører. Hver tuppel er et datasett som gjelder for ett element. Kolonnenavnene er attributtene til et produkt, og oppføringene i kolonnene er også attributtene til et produkt.

Ferdige eksempeldatabaser, som MySQL Sample Database fra MySQL, er tilgjengelige for gratis nedlasting på nettet. Å jobbe med en av disse er en fin måte å lære hvordan databaser fungerer.

Image
Image

Er et attributt et felt?

Noen ganger brukes begrepene "felt" og "attributt" om hverandre, og for de fleste formål er de de samme. Feltet beskriver imidlertid en bestemt celle i en tabell som finnes på en hvilken som helst rad, og attributt beskriver en enhetskarakteristikk i designforstand.

I tabellen ovenfor er produktnavnet i den andre raden Chang. Dette er et felt. Når man diskuterer produkter generelt, er Produktnavn produktets kolonne. Dette er attributtet.

Defining Attributes

Attributter er definert i forhold til domenet deres. Et domene definerer de tillatte verdiene som et attributt kan inneholde. Dette inkluderer datatype, lengde, verdier og andre detaljer.

For eksempel kan domenet for et attributt ProductID spesifisere en numerisk datatype. Attributtet kan defineres videre for å kreve en spesifikk lengde eller spesifisere om en tom eller ukjent verdi er tillatt.

Vil du vite mer om det vesentlige ved databaser? Vår database for nybegynnere er et godt sted å begynne.

Anbefalt: