Hvordan koble Roomba til Google Home

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble Roomba til Google Home
Hvordan koble Roomba til Google Home
Anonim

What to Know

  • Hands-down enkleste alternativet: Sørg for at Roomba er koblet til Wi-Fi og klikk Kom i gang i iRobot Home-appen.
  • Alternativt alternativ: Koble Google Home og Roomba i Google Home-appen.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kobler en Roomba til Google Home og hvordan du kontrollerer Roomba-støvsugeren ved hjelp av Google Home-smarthøyttaleren.

Kan du koble en Roomba til Google Home?

Du kan absolutt koble en Roomba til en Google Home-smarthøyttaler (inkludert Google Nest Hub, Nest Audio-høyttalere og Nest Mini). Du må ha smarthøyttaleren tilkoblet og iRobot Home- eller Google Home-appen installert på telefonen.

  1. Åpne Google Home-appen først.
  2. Klikk på plusstegnet i øvre venstre hjørne.
  3. Deretter klikker du Konfigurer enhet.

    Image
    Image
  4. På den nye skjermen ser du to alternativer: Ny enhet og Fungerer med Google. Klikk Works with Google.
  5. Deretter klikker du på forstørrelsesglasset øverst til høyre på skjermen.
  6. Søk etter iRobot og klikk på iRobot Smart Home-appen.

    Image
    Image
  7. En påloggingsside for iRobot-kontoen din åpnes.
  8. Skriv inn informasjonen din og logg på.

    Image
    Image
  9. Klikk Agree & Link for å fullføre koblingen av iRobot-kontoen din til Google-kontoen din.
  10. Appen vil gi deg alle kompatible iRobot-støvsugere i hjemmet.

    Image
    Image

Hvordan kontrollerer jeg Roomba med Google-hjemmesiden?

Når Roomba er koblet til via Google Home, kan du bruke talekommandoer. Det er fire hovedkommandoer du ber Google om å starte Roomba.

  • Start: Hei Google, begynn å støvsuge.
  • Send tilbake til ladestasjonen: Hey Google, dock (Robot Name)
  • Rengjør etter rom: Hei Google, gjør rent kjøkkenet.
  • Rengjør etter objekt/sone: Google, støvsug sofaen.

Rengjøring av et objekt eller sonen vil være de forhåndsdefinerte sonene (dvs. kjøkken) du setter opp i iRobot Home-appen. Du kan si «Hey Google, støvsug barnas soverom», og appen sender Roomba til det spesifikke stedet.

Hvis Roomba blir borte i huset under en rengjøringssyklus, kan du si «Hey Google, dokke Cam's Vacuum» (kallenavnet mitt for Roomba). Og støvsugeren vil returnere til dokkingstasjonen fra hvor som helst i hjemmet.

For en spesifikk jobb kan du si «Hey Google, rydd i stua og på kjøkkenet». Denne kommandoen vil sende Roomba fra dokkingstasjonen.

Roomba styres gjennom talekommandoer med Google Home-appen. Så lenge du har en Google Home-enhet, styrer du Roomba med talekommando.

Hvilken Roomba fungerer med Google Home?

Roomba 690, 890, 960 og 980 er alle smarthustilkoblede og fungerer. Disse støvsugerne er programmert ut av esken for å fungere med Amazon Alexa og Google Assistant.

Roomba 614 fungerer ikke med smarthjemenheter.

Fungerer Roomba 960 med Google Home?

Ja, Roomba 960 er designet spesielt for smarte hjem. Å koble 960 til Google Home er en enkel prosess ved å bruke iRobot Home-appen. Bare den laveste 614-modellen er ikke Google Smart Home-kompatibel. 960 og de andre relaterte Roomba-modellene er alle designet for å fungere med Google Home.

For at enhver Roomba skal fungere med Google Home-enheten din, trenger du iRobot Home-appen. Det er en avgjørende komponent for å få Roomba tilkoblet smarthjemenheten din. Roomba krever også en stabil Wi-Fi-tilkobling i hele hjemmet for å sikre jevn tilkobling.

FAQ

    Hvordan feilsøker jeg problemer med å koble Roomba til Google Home?

    Hvis du har problemer med å koble Roomba til Google Home, sørg for at du bruker den nyeste versjonen av iRobot Home-appen og at du har opprettet og logget på iRobot-kontoen din. Et annet tips er å sørge for at du har deaktivert popup-blokkering på telefonen.

    Hvordan tilbakestiller du en Roomba?

    Hvis Roomba-modellen din har en Clean-knapp, trykk og hold den i 20 sekunder for å tilbakestille enheten. Hvis din Roomba har Dock- og Spot-knapper, trykk og hold Home + Spot Clean i 10 sekunder. For enkelte problemer kan det hende du også må tvinge til å lukke iRobot Home-appen.

    Hvordan kobler du Roomba til Alexa?

    For å koble en Roomba til Alexa, åpne iRobot Home-appen og gå til Settings > Smart Home > Fungerer med Alexa > Link Account Du vil bli overført til Alexa-appen for å logge på, og deretter tilbake til iRobot-appen, hvor den vil varsle deg om at Alexa har oppdaget din Roomba.

Anbefalt: