Xbox TV-appen og Streaming Stick kan komme snart

Xbox TV-appen og Streaming Stick kan komme snart
Xbox TV-appen og Streaming Stick kan komme snart
Anonim

En Xbox TV-app er angivelig i arbeid for å gi flere mennesker mer tilgang til Xbox-spill uten behov for en dedikert konsoll.

I følge The Verge jobber Microsoft med TV-produsenter på en Xbox-app for å bringe Xbox Game Pass til flere menneskers hjem gjennom xCloud-strømmeteknologi. Microsoft sies også å jobbe med en dedikert xCloud-strømmepinne som kan brukes med den nye appen.

Image
Image

"Vi jobber med globale TV-produsenter for å bygge inn Game Pass-opplevelsen direkte i internett-tilkoblede TV-er, så alt du trenger for å spille er en kontroller," Liz Hamren, leder for spillopplevelser og plattformer i Microsoft, sa under en E3-pressebriefing.

Disse kunngjøringene kommer i forkant av søndagens E3 Showcase-arrangement, så flere offisielle nyheter kan komme neste uke om når du kan forvente en Xbox TV-app og strømmepinne.

Microsoft kunngjorde også torsdag at oppgraderinger kommer i løpet av de neste ukene til xCloud-tjenesten. Tjenesten vil flytte til Xbox Series X-maskinvaren, som The Verge rapporterer vil gi dramatiske forbedringer av lastetider og bildefrekvenser.

Vi samarbeider med globale TV-produsenter for å bygge inn Game Pass-opplevelsen direkte i internett-tilkoblede TV-er, så alt du trenger for å spille er en kontroller.

Microsofts nye streamingfokus kan sees i hele spillindustrien, ettersom flere og flere selskaper går over til en abonnementsbasert spillmodell. Xbox Game Pass, PSNow, Apple Arcade, Google Stadia og flere er alle skybaserte/abonnementsbaserte spillplattformer.

Eksperter har sagt at et bransjeskifte til abonnementsbaserte spilltjenester vil gi noen spillere tilgang til flere spill til en lavere kostnad og åpne markedet for nye kunder. Det kan imidlertid også skade et helt fellesskap av spillere som er avhengige av fysiske kopier av spill.

Anbefalt: