AmEx utvider digitale kvitteringer til Amazon-kjøp

AmEx utvider digitale kvitteringer til Amazon-kjøp
AmEx utvider digitale kvitteringer til Amazon-kjøp
Anonim

American Express utvider nå systemet for digitale kvitteringer til å inkludere kjøp gjort i Amazon-butikken.

Selskapet kunngjorde utvidelsen onsdag, og la merke til at flere nettkjøp har fortsatt å øke ettersom brukerne har tilbrakt mer tid hjemme i løpet av det siste halvannet året. I følge ZDNet introduserte American Express Digitale kvitteringer først i februar, og la merke til at systemet ville gi mer informasjon om kjøp for å hjelpe forbrukere med å unngå forvirrende gebyrer.

Image
Image

Ideen bak Digitale kvitteringer, ifølge Ramesh Devaraj, visepresident for global kjøpmannsbehandling og policy i American Express, er å gi forbrukerne en vaskeriliste med informasjon om kjøpene deres.

"Vi vet at kundene våre verdsetter åpenhet og er avhengige av at vi introduserer nye produkter og tjenester som gjør livet deres enklere," skrev Devaraj i kunngjøringen. "Med dette i tankene lanserte vi digitale kvitteringer med en utvalgt gruppe selgere tidligere i år og er glade for å fortsette å utvikle produktet … med Amazon."

Den opprinnelige kunngjøringen sier at mer enn 71 % av brukerne sa at digitale kvitteringer gjorde dem mindre sannsynlige for å bestride gebyrer, og at 75 % sa at det ville forbedre deres generelle kundeopplevelse. I tillegg sa 78 % av de spurte amerikanske selgerne at å gi kundene tilgang til tilleggsinformasjon ville bidra til å forbedre kundens tilfredshet.

Vi vet at kundene våre verdsetter åpenhet og stoler på at vi introduserer nye produkter og tjenester som gjør livet deres enklere…

Digitale kvitteringer fungerer bare med enkelte selgere, inkludert Apple, Square, Google og Microsoft. American Express sier at brukere kan bli bedt om å oppgi Amazon-påloggingsinformasjonen for å bruke digitale kvitteringer hvis de ikke allerede har koblet til kontoene sine.

Anbefalt: