Ikke bruk hydrogenperoksid til å rengjøre Apple-enhetene dine

Ikke bruk hydrogenperoksid til å rengjøre Apple-enhetene dine
Ikke bruk hydrogenperoksid til å rengjøre Apple-enhetene dine
Anonim

Apple har lagt til hydrogenperoksid på listen over ting du absolutt ikke bør bruke til å rengjøre enheten, og foreslår i stedet å bruke mildere desinfeksjonsmidler som isopropyl eller etylalkohol.

Den offisielle støttesiden for How To Clean Your Apple Products har sett flere oppdateringer siden tidlig i 2020, med det siste tillegget som en advarsel mot bruk av hydrogenperoksid. Ifølge Apple har det ofte brukte antiseptiske midlet en god sjanse for å skade finishen og/eller skjermen på omtrent alle typer Apple-enheter og tilbehør.

Image
Image

Bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, skjermer, periferiutstyr, AirPods, HomePods, iPhones, iPhone-deksler og tilbehør, iPads og iPad-tilbehør, iPoder og Apple Watches er alle følsomme. Gjentatt bruk av hydrogenperoksid eller rengjøringsmidler som inneholder det kan forårsake uopprettelig skade, selv om du unngår å få noe inn i enhetens åpninger.

Image
Image

Apple sier imidlertid at det er greit å bruke mer skånsomme typer rengjøringskjemikalier. Clorox desinfiserende våtservietter, 70 % isopropylalkoholservietter og 75 % etylalkoholservietter er godkjent for bruk. Men til tross for at disse produktene får en tommel opp, bør du fortsatt være forsiktig når du rengjør enheten med dem.

Anbefalingen er å "…tørk forsiktig av de harde, ikke-porøse overflatene på Apple-produktet ditt, for eksempel skjermen, tastaturet eller andre utvendige overflater", og "unngå å få fuktighet i noen åpninger, og ikke senk Apple-produktet ditt i rengjøringsmidler." Hvis væske kommer inn i enheten din, foreslår Apple at du tar den til en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller Apple-forhandler med en gang.

Anbefalt: