Instagram forlenger hjullengden til 60 sekunder

Instagram forlenger hjullengden til 60 sekunder
Instagram forlenger hjullengden til 60 sekunder
Anonim

I en kunngjøring via sin offisielle Twitter-konto sa Instagram tirsdag at den utvider lengden på hjulene sine fra 30 sekunder til et helt minutt og legger til bildetekster.

De nye bildetekstklistrene skjuler lyd til bildetekster slik at brukere kan nyte Reels-videoer uten lyd. Bildetekster er allerede en del av Stories og ser bredere implementering. Den nye funksjonen er for øyeblikket tilgjengelig i noen få engelsktalende land, med planer om å inkludere andre språk og flere land snart.

Image
Image

Endringen kommer ettersom Instagram skifter fra en bildedelingsapp til en mer underholdnings- og videofokusert app, etter introduksjonen av Reels for å konkurrere med suksessen til TikTok. Hjuler startet opprinnelig som 15-sekunders videoer. Lengden ble raskt utvidet til 30 sekunder mindre enn en måned senere.

Adam Mosseri, sjef for Instagram, sa i et Twitter-innlegg at appen ikke lenger er en «firkantet bildedelingsapp» og at brukere kommer for å bli underholdt. Reels and Stories har endret omfanget av Instagram ettersom selskapet endrer passform. Mosseri utt alte at selskapet i løpet av de neste par månedene vil "eksperimentere" med en rekke strategier, for eksempel rekonfigurering av anbefalinger.

I tillegg til Reels-oppdateringen kunngjorde Instagram nylig at det legger til ny beskyttelse for tenåringsbrukere ved å sette dem inn på private kontoer for alle under 18 år. Flyttingen er en måte å beskytte de unge mot " uønsket DMS eller kommentarer fra fremmede."

Det er ukjent hvilke andre nye funksjoner Instagram har planlagt for fremtiden. Vil Instagram fortsette å ta signaler fra TikTok eller legge til noe origin alt?

Tidligere denne måneden utvidet TikTok videolengden til 3 minutter, og i juni implementerte appen Jumps, som er miniapper som skapere kan legge til videoene sine. Det er ikke urimelig å forvente at Instagram vil fortsette å implementere nye funksjoner for å konkurrere med disse TikTok-tilleggene.

Anbefalt: