Hva er Amazon Echo Buds og hvordan fungerer de?

Innholdsfortegnelse:

Hva er Amazon Echo Buds og hvordan fungerer de?
Hva er Amazon Echo Buds og hvordan fungerer de?
Anonim

Hvis du har lett etter trådløse ørepropper som fungerer for et budsjett, kan Amazon Echo Buds være akkurat det du vil ha. Selskapet slo seg sammen med Bose for å lage disse rimelige hodetelefonene som integrerer Alexa i miksen for en håndfri lytteopplevelse.

bunnlinjen

Enkelt sagt, Echo Buds er trådløse ørepropper som inkluderer Amazons virtuelle assistent, Alexa. De inkluderer støyreduksjonsteknologi fra Bose og tilbyr en tilpassbar passform med tre størrelser ørepropper for å bidra til å danne en komfortabel i-øret-tetning for de fleste.

Hvordan fungerer ekkoknopper?

Echo Buds kan brukes med både talekommandoer og fingertupptrykk. Du kan bruke våkneordet "Alexa", "Amazon", "Datamaskin", "Echo" eller "Ziggy" - for å aktivere stemmeassistanse eller trykke og holde på en av knappene for å aktivere den virtuelle assistenten i stedet. Et dobbelttrykk på en knopp lar deg også veksle mellom støyreduksjon og omverdenen.

Image
Image

De bruker Wi-Fi eller mobildatatilkoblinger for tilkobling og andre funksjoner. Du kan bruke Echo Buds til å lytte til musikk, lydbøker og annen underholdning, samt ringe og motta telefonsamtaler via en Bluetooth 5.0-tilkobling til de fleste Android-telefoner og iPhones.

Du kan bruke Alexa-appen til å dempe mikrofoner og utføre andre handlinger etter behov, men målet med Echo Buds er å gjøre håndfri tilgang så enkel som mulig.

Tekniske detaljer å vite

Konkurrentene til Echo Buds inkluderer Apple AirPods 2, Bose SoundSport Free, Jabra Elite 65t og Samsung Galaxy Buds. Echo Buds er sammenlignbare med konkurrentene og tilbyr støyreduksjonsteknologi som de andre (unntatt Bose) ikke gjør. De inkluderer to eksterne mikrofoner og en intern mikrofon. Ørespisser og vingespisser kommer i tre forskjellige størrelser.

En enkelt lading gir batterilevetid opptil fem timer; en ladeveske utvider det til 20 timer. Echo Buds tilbyr også opptil to timers musikkavspillingstid med en 15-minutters hurtiglading.

Echo Buds tilbyr tilgang til Siri og Google Assistant fra støttede enheter; bare trykk og hold øreproppen for å aktivere disse stemmeassistentene.

Alexa stemmestyring støttes på Android 6.0 og iOS 12 eller nyere. Echo Buds er svettebestandige, men ikke vanntette eller svettesikre. De tåler for eksempel mindre vannsprut, men du kan ikke dyppe dem i vann, søle væske på dem eller dryppe svette inn i dem.

Hvor finner du dette produktet

Amazon Echo Buds er tilgjengelig hos Amazon.com og Amazon-tilknyttede forhandlere.

Anbefalt: