Android 12 Beta 3.1 inkluderer «Pågående samtale»-brikke og nye varsler

Android 12 Beta 3.1 inkluderer «Pågående samtale»-brikke og nye varsler
Android 12 Beta 3.1 inkluderer «Pågående samtale»-brikke og nye varsler
Anonim

Den nåværende Android 12-betaversjonen ruller ut en redesign av varslingene og hurtiginnstillingene, samt et varsel om «pågående samtale» i telefonappen.

Beskjeden, eller "chip", som det blir referert til, er et pilleformet skilt som vises øverst på telefonens display under en samtale. Den forskjellig fargede brikken har et telefonikon med tiden vist ved siden av for å indikere lengden på det gjeldende anropet.

Image
Image

Hvis du trekker ned de redesignede hurtiginnstillingene, vises noen av de tidligere handlingene som har skjedd, og lar brukere raskt dempe samtalen eller legge på. En annen ny funksjon inkluderer et nytt klokkegrensesnitt for Android-appen som er en del av det overordnede Material You Redesign.

Den nye varslingsstilen tar sikte på å være en mindre påtrengende versjon av gjeldende boblevarslinger. For øyeblikket faller Bubbles ned hver gang et varsel sendes og flyter til siden. Denne designen kan imidlertid være påtrengende, siden den kan skjule skjermen og krever at brukerne hele tiden flytter boblen rundt.

Image
Image

Den nye funksjonen og redesignede varsler er kun tilgjengelig for telefoner som kjører Android 12 Beta 3.1, som inkluderer Google Pixel-, OnePlus- og Xiaomi-telefoner, for å nevne noen.

Det er ukjent når Google vil gi ut Android 12 til alle smarttelefoner, men det er verdt å merke seg at selskapet har et mønster med å lansere nye operativsystemer tidlig i september, som sett med de tidligere iterasjonene av Android 10 og Android 11.

Anbefalt: