Zoom legger til fokusmodus, begrenser skjermdelingsfunksjoner

Zoom legger til fokusmodus, begrenser skjermdelingsfunksjoner
Zoom legger til fokusmodus, begrenser skjermdelingsfunksjoner
Anonim

Videokonferanseselskapet Zoom bringer nye funksjoner til videosamtaler via en oppdatering av tjenesten og plattformen.

Kunngjøringen ble gjort i et innlegg på Zoom-bloggen, der selskapet beskriver de nye funksjonene, inkludert en fokusmodus, begrenset skjermdeling og en redesignet Zoom Chat.

Image
Image

Som navnet antyder, omorganiserer fokusmodus møter slik at folk bare kan se seg selv, verten og alt innhold som deles, for å hjelpe med å fokusere på leksjonen. I mellomtiden kan verten se alle deltakerne i en gallerivisning. Zoom delte at den laget modusen med lærere i tankene.«

Begrenset skjermdeling begrenser skjermdelingsfunksjonen til spesifikke brukere for å forhindre lekkasje av sensitiv informasjon til gjestedeltakere.

Den redesignede Zoom Chat vil tillate deltakere å vite om en chat er offentlig eller privat og gi dem muligheten til å utvide sidefeltet. Søkefeltet er nå plassert i øvre venstre hjørne for å skape et utseende brukere kanskje er mer kjent med.

Zoom-telefontjenesten har nå en personvernfunksjon for delte linjer, noe som øker nivået av sikkerhet og personvern for samtaler på en delt linje. Når noen i en delt linjegruppe ringer, kan ikke andre lytte inn, hviske eller på annen måte avbryte samtalen.

Image
Image

Denne nye Zoom Phone-personvernfunksjonen er bare tilgjengelig på mobiltelefoner og ikke bordtelefoner.

Du kan finne de fullstendige utgivelsesnotatene som beskriver denne og fremtidige oppdateringer i Zoom-hjelpesenteret. Disse funksjonene er alle tilgjengelige i den nyeste versjonen av Zoom-klienten.

Anbefalt: