Windows 11 vil forlate flere oppgavelinjefunksjoner

Windows 11 vil forlate flere oppgavelinjefunksjoner
Windows 11 vil forlate flere oppgavelinjefunksjoner
Anonim

Det ser ut til at Microsoft med vilje fjerner flere funksjoner fra oppgavelinjen for Windows 11 for å pushe Widgets.

Windows Latest rapporterer at til tross for innledende håp om at de manglende oppgavelinjefunksjonene i Windows 11 bare var en feil, har Microsoft bekreftet at de er tilsiktet. Målet er å oppmuntre folk til å bruke Windows Widgets-panelet i stedet.

Image
Image

Popup-vinduet for Windows 11-kalenderen er en av de mer bemerkelsesverdige endringene, siden den ikke lenger integreres med hendelser eller agendaer. Når du trekker opp kalenderen fra Windows 11-oppgavelinjen, vises datoene, men du vil ikke kunne legge til nye hendelser. På Windows Feedback Hub har Microsoft utt alt at "…det er et kalender alternativ i den nye widgetopplevelsen som du kan bruke for raskt å se din personlige kalender og dens hendelser."

Image
Image

Klokken er også endret slik at den ikke lenger viser tiden i sekunder når den klikkes. Microsoft sier at du kan legge til opptil to forskjellige klokkeavlesninger i popup-vinduet på oppgavelinjen, men innrømmer at visning av sekunder ikke støttes.

Det er ikke bare funksjoner som kan utføres via Widgets, heller. Windows 11-testere kan ikke fjerne grupperingen av apper, og kan ikke dra apper eller filer til oppgavelinjen for å åpne dem. Høyreklikk-kontekstmenyen er også borte fra oppgavelinjen.

Selv om Windows 11 ikke kommer til offentlig utgivelse før om et par måneder, er det ikke sannsynlig at Microsoft vil gjøre noen endringer på oppgavelinjen. Ikke med det første i alle fall. Så langt har de eneste uttalelsene om saken vært generelle svar av typen "vi tar din tilbakemelding i betraktning".

Anbefalt: