Hvordan sette en AirTag i tapt modus

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sette en AirTag i tapt modus
Hvordan sette en AirTag i tapt modus
Anonim

What to Know

  • Åpne Finn appen min og trykk på Items. Velg det tapte AirTag. Under Tapt modus trykker du på Aktiver, og følger instruksjonene på skjermen.
  • Du kan aktivere Lost Mode fra en iPhone, iPad eller Mac.
  • Når AirTag er i Lost Mode, kan du se plasseringen på et kart ved hjelp av Find My-appen.

Denne artikkelen forklarer hvordan du setter en Apple AirTag i Lost-modus ved å bruke Find My-appen på en iPhone, iPad eller Mac. I tillegg inneholder den informasjon om hvordan du slår av Lost Mode når AirTag blir funnet.

Hvordan sette en AirTag i tapt modus

Lost Mode er en av de viktigste AirTag-funksjonene, siden den hjelper deg med å finne gjenstander knyttet til en AirTag. For å sette en AirTag i denne modusen må du ha iPhone, iPad eller Mac tilgjengelig.

Slik setter du en AirTag i Lost Mode på en iPhone. Fremgangsmåten er lik når du bruker en iPad eller Mac.

  1. Åpne Finn My på iPhone.
  2. Trykk Items.
  3. Velg AirTag som du mistet i listen over varer.

    Image
    Image
  4. Du vil se alternativer for Spill av en lyd eller Veibeskrivelse. Men for å merke den som tapt, sveip opp på menyen for å vise flere alternativer.
  5. Trykk Aktiver i Lost Mode-delen.
  6. Velg Fortsett i informasjonsskjermen.

    Image
    Image
  7. Trykk på telefonnummerfeltet.

  8. Skriv inn telefonnummeret ditt og trykk på Neste.

    Hvis noen finner AirTag-en din, vil de kunne se telefonnummeret du oppgir. Hvis du foretrekker det, trykk på Bruk en e-postadresse i stedet.

  9. Trykk Aktiver.

    Image
    Image

    Du kan trykke på Varsle når funnet for å motta et varsel når varen din er funnet.

Hva skjer når du slår på tapt modus for en AirTag?

Når du slår på Lost Mode for en AirTag, har du alternativer for å angi et telefonnummer eller e-postadresse og en kort melding eller aktivere varsler. Apple merker AirTag som tapt, og systemet begynner å lete etter det. Hver gang noen med en kompatibel iPhone beveger seg nær din tapte AirTag, registrerer telefonen deres tilstedeværelse og videresender denne informasjonen til Apple.

Etter det kan én av to ting skje:

  • Hvis du aktivert varsler da du slo på Lost Mode, gir iPhone-en et varsel om at AirTag-en din ble lokalisert, og du kan se plasseringen på et kart.
  • Hvis noen med en iPhone eller en Android-telefon som har en NFC-leser finner taggen din, kan de se et varsel. Hvis du skrev inn et telefonnummer eller en melding da du satte opp Tapt-modus, vil de se meldingen på telefonen sin.

Hvordan slår du av tapt-modus?

Hvis du finner den tapte gjenstanden din og ikke lenger trenger hjelp fra Lost Mode for å finne den, er det en god idé å slå av Lost Mode umiddelbart. Dette fjerner AirTag fra Apples system som en tapt gjenstand og sikrer at du ikke mottar uønskede varsler om varen din etter at du har funnet den.

Slik slår du av tapt modus:

  1. Åpne Finn My på enheten din.
  2. Tap Items.
  3. Velg det tapte AirTag.

    Image
    Image
  4. Dra menyen opp for å vise flere alternativer.
  5. Trykk Enabled i Lost Mode-delen.
  6. Trykk Slå av tapt modus og bekreft avgjørelsen.

    Image
    Image

FAQ

    Hvor langt når AirTags?

    AirTags kobles til iPhones ved hjelp av Bluetooth under oppsettet. Siden den teoretiske grensen for denne teknologien er 33 fot, må en AirTag være innenfor 33 fot fra iPhone for å være operativ.

    Hva bør du gjøre hvis du finner en tapt AirTag?

    Hvis du finner en AirTag som ikke tilhører deg, trykk og hold toppen av iPhone til den hvite siden av AirTag og trykk deretter på varselet som vises for å åpne et nettsted med informasjon om AirTag. Hvis den er merket som tapt, bør du se kontaktinformasjon for eieren.

Anbefalt: