Hvordan koble en Fire Stick til en projektor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble en Fire Stick til en projektor
Hvordan koble en Fire Stick til en projektor
Anonim

What to Know

  • Koble Fire Stick til projektorens HDMI-port (bruk HDMI-forlengelseskabel om nødvendig), slå deretter på projektoren og åpne linsen.
  • Hvis projektoren din ikke har en HDMI-port, bruk en HDMI-til-RCA-adapter.
  • Still projektoren til riktig videoinngang, og bruk Fire Stick på samme måte som du ville gjort med en TV.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kobler en Fire Stick til en projektor, inkludert hvordan du bruker en HDMI-tilkobling og hvordan du kobler en Fire Stick til en projektor uten HDMI-port.

Hvordan bruke en Fire Stick med en projektor

I de fleste tilfeller kan du koble til og bruke en Fire Stick med en projektor på nøyaktig samme måte som du ville brukt en Fire Stick med en TV. Det er noen potensielle problemer, men det er ofte bare et spørsmål om å koble til Fire Stick, justere projektorinnstillingene og deretter streame filmer, programmer og annet innhold på samme måte som du ville gjort hvis du brukte Fire Stick med en TV.

Hvis projektoren din har en HDMI-inngang, vil den sannsynligvis fungere med din Fire Stick uten noen ekstra adaptere. Du må kanskje bruke en skjøtekabel hvis det ikke er mye plass på baksiden av projektoren, eller hvis projektoren sitter i et hus som blokkerer tilkoblingen av Fire Stick til fjernkontrollen.

Noen projektorer har ikke HDMI-porter, men du kan fortsatt bruke mange av disse projektorene med en Fire Stick. Du må identifisere typen lyd- og videokontakter du har, og skaffe deg en adapter som konverterer fra HDMI til passende type inngang.

Her er de tre vanligste projektorinngangene:

  • HDMI: Dette er en lang, tynn port som matcher utgangskontakten på din Fire Stick. Hvis det er nok plass, kan du koble en Fire Stick direkte til denne porten.
  • RCA: Dette er sirkulære porter, og det vil vanligvis være to for lyd og én for video. Hvis projektoren har komponentvideoinnganger, vil det være tre RCA-porter for video og to for lyd.
  • VGA: Dette er en eldre kontakt som pleide å bli funnet på dataskjermer. Den er formet som en trapes med avrundede kanter og har 15 små hull.

Hvordan koble en Fire Stick til en projektor

Hvis projektoren din har en HDMI-port som ikke allerede er koblet til noe annet, er det ganske enkelt å koble til en Fire Stick.

Bruker du en hjemmekinomottaker til å håndtere lyd og video i et surroundlydsystem? Følg disse instruksjonene, men koble Fire Stick til en inngang på mottakeren og koble deretter en utgang fra mottakeren til en inngang på projektoren akkurat som du ville gjort med en TV.

Slik kobler du en Fire Stick til en projektor:

  1. Koble Fire Stick til en USB-strømkilde.

    Image
    Image

    Bruk strømadapteren du vanligvis bruker. Ikke koble den til en USB-port på projektoren selv om det virker mer praktisk.

  2. Undersøk baksiden av projektoren, og vær oppmerksom på typen porter den har, og tilgjengelig plass.

    Image
    Image

    Ser du ikke en HDMI-port? Gå til neste avsnitt for å lære hvordan du kobler en Fire Stick til en projektor uten HDMI.

  3. Hvis det er et plassproblem, kobler du Fire Stick til en HDMI-forlengelseskabel.

    Image
    Image
  4. Koble Fire Stick- eller skjøtekabelen til en HDMI-inngangsport på projektoren.

    Image
    Image
  5. Slå på projektoren.

    Image
    Image
  6. Ta av projektordekselet, og åpne projektorlinsen.

    Image
    Image

    Det kan hende at projektoren ikke krever dette trinnet. Hvis projektoren din ikke har deksel eller linselukker, kan du hoppe over dette trinnet.

  7. Projektoren din er nå klar til bruk med Fire Stick.

    Image
    Image

    Hvis du aldri har brukt denne projektoren før, kan bildet være uskarpt, feil størrelse eller skjevt. Sørg for å sette opp projektoren for å rette opp eventuelle bildeproblemer.

Hvordan kobler jeg Fire Stick til projektoren min uten HDMI?

Hvis projektoren din ikke har en HDMI-inngangsport og du prøver å bruke Fire Stick med projektoren direkte, uten at en hjemmekinomottaker fungerer som mellommann, trenger du en adapter. Se etter en adapter som tar en HDMI-inngang og konverterer den til riktig utgang for mottakeren din, som vanligvis vil være komposittvideo, komponentvideo eller VGA.

HDMI-adapteren du bruker må ha strøm, ikke passiv, og du må kanskje også bruke en strømforsynt HDMI-splitter mellom Fire Stick og adapteren hvis projektoren bare viser en svart skjerm når den er koblet til Fire Stick.

Slik kobler du en Fire Stick til en projektor uten HDMI:

  1. Koble Fire Stick til en USB-strømkilde.

    Image
    Image
  2. Koble adapteren til en strømkilde.

    Image
    Image
  3. Koble Fire Stick til HDMI-inngangen på adapteren.

    Image
    Image
  4. Koble de riktige kablene til utgangene på adapteren.

    Image
    Image
  5. Koble kablene til inngangene på projektoren.

    Image
    Image
  6. Slå på projektoren, fjern linsedekselet om nødvendig, og projektoren er klar til bruk med Fire Stick.

    Image
    Image

FAQ

    Hvordan kobler jeg en Fire Stick-fjernkontroll til en projektor?

    Koble først Fire Stick til en strømkilde og projektoren via en tilgjengelig HDMI-port eller med en HDMI-adapter. Deretter kan du bruke Fire Stick-fjernkontrollen til å navigere og velge innhold som skal strømmes.

    Hvordan kobler jeg en Fire Stick til en projektor og får lyd?

    Hvis du kobler Fire Stick direkte til projektoren, registreres lyd fra projektorhøyttalerne. Hvis du ikke allerede bruker høyttalere med projektoren, vil en trådløs løsning være å pare Bluetooth-høyttalere eller en mottaker med Fire Stick og projektor. Fra Fire Stick, gå til Settings > Kontrollere og Bluetooth-enheter > Andre Bluetooth-enheter >Legg til Bluetooth-enheter

Anbefalt: