Klipp, repriser og universelt søk kommer til klubbhuset

Klipp, repriser og universelt søk kommer til klubbhuset
Klipp, repriser og universelt søk kommer til klubbhuset
Anonim

Teamet på Clubhouse er klare til å slippe løs et utvalg funksjoner for appens brukere, inkludert muligheten til å søke gjennom rom, avspilling av økter og mer.

På fredag avduket Clubhouse flere nye funksjoner som kommer til den lydbaserte appen. Funksjonene inkluderer noen etterlengtede alternativer som Universal Search, Clips, muligheten til å spille av lydøkter på nytt og mer. Mens noen av funksjonene kommer på fredag, vil andre bli utgitt i fremtiden.

Image
Image

En av de mest etterlengtede funksjonene som Clubhouse legger til, Universal Search, vil la brukere søke etter personer, klubber, live rom og arrangementer som er planlagt for fremtiden. Den kommer på iOS- og Android-versjoner av appen fra og med fredag.

Clips, en annen oppdatering som brukere har ventet på, er i beta i dag og lar deg dele 30-sekunders klipp av offentlige rom, på samme måte som klippene vi allerede ser på nettsteder som YouTube og Twitch. Romeieren vil være i stand til å slå klipp av og på når du oppretter et rom, så noen rom har kanskje ikke alltid muligheten.

Replays er også et hett tema i Clubhouse-fellesskapet, og teamet bak appen jobber hardt for å bringe dem til scenen også. Den sier at repriser vil begynne å rulle ut i løpet av de kommende ukene, slik at brukerne kan gjøre akkurat det det høres ut som - replay klubbhusrom som allerede er avsluttet.

Som en bonus kommer Spatial Audio også til Clubhouse på Android. Den er tilgjengelig nå og vil rulles ut til enheter i løpet av de neste dagene.

Anbefalt: