Hvordan bruke håndbevegelser med en Galaxy Watch 4

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke håndbevegelser med en Galaxy Watch 4
Hvordan bruke håndbevegelser med en Galaxy Watch 4
Anonim

What to Know

  • Du kan løfte armen for å vekke skjermen, riste armen for å svare på anrop og vri håndleddet for å avvise anrop og varsler.
  • For å slå på bevegelser, åpne Settings > Avanserte innstillinger og trykk på bryteren for hver av dem du vil aktivere.
  • «løft armen for å vekke»-bevegelsen er aktivert som standard, men du må slå på de to andre bevegelsene hvis du vil bruke dem.

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker håndbevegelser med en Galaxy Watch 4, inkludert hvilke håndbevegelser klokken gjenkjenner, hvordan du bruker dem og hva du kan gjøre med hver enkelt.

Hvordan bruker du håndbevegelser på Samsung Galaxy Watch 4?

Galaxy Watch 4 støtter bevegelser, men den bruker ikke de samme bevegelsene du kan være vant til fra tidligere oppføringer i Galaxy Watch-serien. Galaxy Watch 4 kommer også med de fleste bevegelsene deaktivert, så de fleste av dem fungerer ikke i det hele tatt med mindre du uttrykkelig slår dem på.

Unntaket er bevegelse for å vekke, som automatisk slår på klokkedisplayet hver gang du løfter hånden for å se på klokken. Den gesten kan imidlertid deaktiveres hvis du ikke liker den.

Etter at du har aktivert en gest, kan du bruke den ved å bevege armen eller håndleddet på den angitte måten.

«løft armen for å vekke»-bevegelsen er på som standard, men du kan slå den på igjen ved å gå til innstillinger > display> løft håndleddet for å våkne hvis du slo den av ved et uhell.

Slik slår du på og bruker bevegelser på Galaxy Watch 4:

  1. Fra hovedurskiven, sveip ned for å få tilgang til hurtigpanelet.

    Image
    Image
  2. Trykk Settings (tannhjulikon).

    Image
    Image
  3. Trykk Avanserte innstillinger.

    Image
    Image
  4. Trykk på bevegelsen du vil aktivere.

    Image
    Image
  5. Trykk på bryteren for å slå den på.

    Image
    Image

    Denne skjermen viser en kort animasjon som viser hvordan du bruker bevegelsen, og du kan også rulle ned for å få tilgang til en opplæring.

  6. Når du har aktivert bevegelsene, beveg armen eller håndleddet på den angitte måten for å oppnå ønsket resultat.

    Image
    Image

Hvilke håndbevegelser gjenkjenner Galaxy Watch 4?

Galaxy Watch 4 støtter tre bevegelseskontroller: svare på telefonanrop, avvise varsler og anrop og vekke skjermen. Besvarelsene for å svare på anrop og avvise varsler er av som standard, så du må slå dem på manuelt, mens vekking av displaybevegelsen er på som standard, og du må slå den av hvis du ikke liker det.

Du kan ikke svare på anrop med Galaxy Watch 4 med mindre den er koblet til telefonen din via Bluetooth eller du har LTE-versjonen med et aktivt mobilabonnement.

Her er bevegelsene som Galaxy Watch 4 gjenkjenner og en beskrivelse av hva hver gjør:

  • Hev arm: Slår på klokkedisplayet. Denne gesten slår på klokken når du løfter armen for å se på den. Det er ikke nødvendig hvis du setter urskiven til å være på hele tiden, men hvis du lar skjermen stå på, tappes batteriet raskt.
  • Rist armen to ganger, bøyd i albuen: Svarer på anrop. Denne bevegelsen lar deg svare på telefonsamtaler uten å berøre klokken eller telefonen. Det fungerer med samtaler som går til selve klokken hvis du har LTE-versjonen og samtaler til den tilkoblede telefonen.
  • Roter håndleddet to ganger: Avviser anrop, varsler og andre varsler. Denne bevegelsen lar deg avvise telefonsamtaler uten å berøre klokken eller telefonen. Den samme bevegelsen avviser varsler og alarmer.

FAQ

    Har Samsung raske bevegelser?

    Du kan bruke bevegelser og bevegelser for å kontrollere en Samsung Galaxy-telefon. For å aktivere dem, gå til Settings > Avanserte funksjoner. > Bevegelser og bevegelser og bytt de ønskede bevegelsene til On Bevegelser inkluderer løft for å vekke, dobbelttrykk på skjermen på/av, demping med bevegelser og mer.

    Hvordan slår jeg av Samsung-bevegelser?

    På en Galaxy Watch 4, gå til quick panel > Settings > Avanserte innstillinger > trykk på en bevegelse og vri bryteren til Off På en Samsung Galaxy-telefon, gå til Settings > Avanserte funksjoner> Bevegelser og bevegelser > bytt bevegelser til Av

    Hva er Android-bevegelser?

    Det er flere vanlige Android-bevegelser for telefoner og nettbrett. Disse inkluderer trykk, klikk eller berøring; dobbelttrykk eller berør; lang trykk; sveipe; klype og vippe. For å få tilgang til bevegelsesinnstillinger på en Android-enhet, gå til Settings > System > Gestures >Systemnavigasjon og velg alternativene du vil bruke.

Anbefalt: