Steam Deck-lansering forsinket med måneder, glir inn i 2022

Steam Deck-lansering forsinket med måneder, glir inn i 2022
Steam Deck-lansering forsinket med måneder, glir inn i 2022
Anonim

Det ser ut til at de som sørget for at de var først i køen for å bestille en Steam Deck, må vente litt lenger på den ettertraktede bærbare spillenheten.

Valve kunngjorde nettopp at lanseringen av Steam Deck er forsinket i to måneder fra desember 2021 til februar 2022. PC-spillgiganten skyldte forsinkelsen på globale forsyningskjedeproblemer, ifølge et firmablogginnlegg og e-poster sendt ut til folk som forhåndsbestilte konsollen.

Image
Image

"Vi gjorde vårt beste for å omgå de globale forsyningskjedeproblemene, men på grunn av materialmangel når ikke komponentene våre produksjonsanlegg i tide til at vi kan møte våre første lanseringsdato," skrev selskapet onsdag..

Valve har allerede oppdatert estimerte utgivelsesdatoer på den offisielle Steam Deck-siden, så hvis du forhåndsbestilte enheten, bør du se Q1 eller Q2 av 2022 som din nye utgivelsesdato. Selskapet sier at alle som har en aktiv forhåndsbestilling vil holde plassen sin i kø, med begynnelsen av selve køen som skifter til februar.

Det er ingen ord om februar i det hele tatt er hugget i stein, siden selskapet ganske enkelt sa at enhetene skulle begynne å sendes på den datoen i henhold til «oppdaterte byggeanslag».

Valve Steam Deck er en kraftig hybridspillenhet som kjører Steam OS-innbygget og ser ut til å kunne kjøre en serie med grafisk intensive moderne PC-spill.

Anbefalt: