Kan du dele lyd med 3 AirPods?

Innholdsfortegnelse:

Kan du dele lyd med 3 AirPods?
Kan du dele lyd med 3 AirPods?
Anonim

What to Know

  • Du kan dele lyd fra en iPhone eller iPad til maksim alt to par AirPods.
  • Spill av lyd > trykk på AirPlay-ikonet > Share Audio > hold andre AirPods nær iPhone > Share Audio.

Du kan ikke dele lyd med tre sett med AirPods.

Du kan imidlertid dele lyd med to par AirPods. Denne artikkelen viser deg hvordan.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for en iPhone som kjører iOS 15 og nyere. Vi har også instruksjoner for deling av AirPods-lyd på tidligere versjoner av iOS.

Hvordan dele lyd med flere AirPods

Å dele lyd fra én iPhone til flere AirPods er veldig enkelt og kan gjøres med alle modeller av AirPods (Apple har en komplett liste over kompatible hodetelefoner og enheter). Bare følg disse trinnene:

  1. Koble AirPods til iPhone (eller iPad eller iPod touch).
  2. Begynn å spille av lyd.
  3. Trykk på AirPlay-ikonet (tre sirkler med en trekant i). AirPlay-ikonet er i kontrollsenteret, på låseskjermen eller i appen der du spiller av lyden.
  4. Trykk Del lyd.
  5. Hva som skjer i dette trinnet avhenger av hvilken modell hodetelefoner vennen din har.

    • For AirPods og AirPods Pro: Hold AirPods i dekselet, åpne dekselet og hold det inntil iPhone. På noen modeller må du kanskje trykke på sammenkoblingsknappen på dekselet. Følg instruksjonene på skjermen.
    • For AirPods Max: Hold AirPods nær iPhone.
    • For Beats-hodetelefoner: Sett hodetelefonene i sammenkoblingsmodus og hold dem nær din iPhone.
    Image
    Image
  6. Når det andre settet med AirPods vises på skjermen, trykker du på Del lyd. Lyden vil begynne å spille i begge sett med AirPods et øyeblikk.

  7. Det andre settet med AirPods vises i kontrollsenteret et øyeblikk, og lyden vil også begynne å spille i disse AirPods.

    Image
    Image

Når begge settene med AirPods er koblet til, kan du kontrollere volumet deres individuelt ved å bruke glidebryterne i kontrollsenteret. Avspillingskontrollene i kontrollsenteret gjelder for alle tilkoblede AirPods. Koble fra vennenes AirPods ved å trykke på haken ved siden av dem i kontrollsenteret.

bunnlinjen

Fra og med iOS 15 og alle generasjoner AirPods (inkludert AirPods Max) og kompatible Beats-modeller – det maksimale antallet AirPods som kan kobles til en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch er to.

Kan AirPods koble til 3 enheter?

Ja. Du kan sette opp AirPods til å fungere med et ubegrenset antall kompatible enheter. Når det er sagt, kan AirPods bare kobles til én enhet og kan bare spille av lyd fra én enhet om gangen.

Når du kobler AirPods til Apple-enheter, inkludert Apple TV og Mac-er, har AirPods flest funksjoner og funksjonalitet. Når det er sagt, fungerer AirPods som alle andre Bluetooth-ørepropper når de er koblet til ikke-Apple-produkter. Så du kan også koble AirPods til Android-telefoner, PC-er, spillkonsoller og mer.

FAQ

    Hva er romlig lyd på AirPods Pro?

    Spatial Audio, tilgjengelig på AirPods Pro og AirPods Max, er en 3D-lydteknologi som simulerer en komplett surroundlydopplevelse. Når du slår på Spatial Audio i enhetens Bluetooth-innstillinger, kan du finne spillelister laget for Spatial Audio i Apple Music.

    Hvordan deler jeg lyd med AirPods til en MacBook?

    For å koble AirPods til MacBook Air, slå på Bluetooth, trykk på knappen på AirPods-dekselet, klikk på AirPods i Bluetooth-menyen, og velg Connect For å koble til flere par med AirPods til en MacBook Air, følg trinnene for å koble til begge parene. Deretter åpner du Audio MIDI Setup-appen, velg Create a Multi-Output Device med begge settene med AirPods, og velg den nye Multi-Output-enheten i Lyder-preferansene.

Anbefalt: