Fancy Toaster Maker kommer inn i smarttelefoner

Fancy Toaster Maker kommer inn i smarttelefoner
Fancy Toaster Maker kommer inn i smarttelefoner
Anonim

Produsenten av brødristeren til USD 300, BALMUDA, forgrener seg til mobile enheter med sin kommende BALMUDA kompakte 5G-smarttelefon.

Det kan virke rart når et selskap kjent for å lage en kostbar, dampdrevet brødrister kunngjør en ny smarttelefon, men i rettferdighet er det en ganske kompleks brødrister. Til sin ære tar BALMUDA den nye enheten veldig seriøst, med en kompakt formfaktor og 5G-funksjoner. Det har til og med opprettet et BALMUDA Technologies-undermerke, som spesialiserer seg på utvikling av IT-teknologier.

Image
Image

I tillegg til den kompakte størrelsen og 5G, tilbyr BALMUDA-telefonen også lading via USB-C eller en trådløs tilkobling. Den inneholder 6 GB RAM og en Qualcomm®︎ Snapdragon 765 CPU, har fingeravtrykk-ID-biometri og er både vann- og støvtett (IPX4).

Og den har en 4,9-tommers full HD-skjerm, selv om den ender opp med å veie mindre enn et halvt pund (nærmere fem unser).

SoftBank Corp. vil være den eksklusive operatøren for BALMUDA-telefonen i hjemmemarkedene. SIM-frie modeller vil imidlertid også være tilgjengelige for kjøp. Så hvis du ønsker å få tak i en, kan du i teorien importere den og sette den opp med ditt eget SIM-kort.

En kort veiledning for å bytte fra en iPhone- eller Android-telefon er også tilgjengelig.

Image
Image

BALMUDA-telefonen vil være tilgjengelig for 104 800(ca. $916 USD) online eller personlig fra butikkene i Aoyama, Matsuya Ginza eller Hankyu Umeda.

Reservasjoner åpner 17. november, med en planlagt utgivelse 26. november. Det har ikke vært nevnt noe om en internasjonal utgivelse.

Anbefalt: