Microsoft Office Visual Update tilgjengelig for alle

Microsoft Office Visual Update tilgjengelig for alle
Microsoft Office Visual Update tilgjengelig for alle
Anonim

Microsoft Offices nye utseende er nå tilgjengelig for alle med Windows 11-versjonen av Office 365 og Office 2021.

Den nye visuelle oppdateringen for Office er tilgjengelig for alle brukere denne uken, kunngjorde Microsoft torsdag. Den nye designen ble først kunngjort i juni med utvalgte brukertestinger i løpet av sommeren, og etterligner den generelle brukeropplevelsen til Windows 11.

Image
Image

"Denne visuelle Office-oppdateringen er basert på tilbakemeldinger fra kunder som ba om en mer naturlig og konsistent opplevelse i og mellom programmene dine, spesielt på Windows," skrev Microsoft i bloggen sin og kunngjorde den visuelle oppdateringen.

"Med denne oppdateringen leverer vi et intuitivt, sammenhengende og kjent brukergrensesnitt, ved å bruke Fluent Design-prinsippene, på tvers av alle applikasjonene dine."

Særligst vil du se endringer som å matche Office-temaet med Windows-temaet ditt. Microsoft sa også at du kan oppleve den visuelle oppdateringen i ditt foretrukne Office-tema, inkludert svart, hvit, fargerik eller mørk grå.

I tillegg er hurtigtilgangsverktøylinjen i Office nå skjult for å gjøre grensesnittet ditt enklere. Du kan imidlertid vise det igjen ved å høyreklikke på båndet eller klikke på ikonet for båndvisnings alternativer.

Du kan slå disse nye visuelle endringene på eller av ved å klikke på Kommer snart-ikonet øverst i høyre hjørne, i tilfelle du ikke er klar til å gjøre hele skjermendringen ennå. Tidligere var den visuelle oppdateringen bare tilgjengelig for et lite antall betabrukere og Office Insiders.

Microsoft bemerket også at det er noen kjente problemer å se etter i den visuelle oppdateringen. Disse inkluderer problemer som avmerkingsboksen Deaktiver mørk modus som ikke fungerer når "Bruk systeminnstilling" er valgt, mangel på Glimmer-bakgrunnseffekten i apper og ingen oppdatering til backstage- eller Fil-menyen. Selskapet sa imidlertid at de lytter til brukernes tilbakemeldinger om den visuelle utgivelsen og løser disse kjente problemene.

Anbefalt: