Hvordan åpne iPhone-e-postvedlegg i andre apper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne iPhone-e-postvedlegg i andre apper
Hvordan åpne iPhone-e-postvedlegg i andre apper
Anonim

What to Know

  • I e-posten trykker du på vedlegg. Hvis du blir bedt om det, velg Trykk for å laste ned.
  • Velg Share-ikonet og velg en app du vil kopiere filen til.
  • I mange tilfeller åpner appen e-posten, men ikke alle apper støtter denne tilnærmingen.

Denne artikkelen forklarer hvordan du åpner iPhone-e-postvedlegg i andre apper. Den inneholder informasjon om hvordan du finner en app som kan åpne en bestemt filtype hvis du ikke har en. Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for iOS 12-enheter, men instruksjonene bør også gjelde for eldre versjoner av iOS.

Hvordan velge en app for å åpne et e-postvedlegg

Når det kommer til e-postvedlegg på iPhone, åpner Mail-appen dem, og det er det hele. For å redigere eller kopiere et e-postvedlegg fra telefonen din, må det først åpnes i en annen app. Når et e-postvedlegg åpnes i en annen app, kan du gjøre alt som appen støtter, inkludert å redigere et bilde, lagre en fil til en skylagringskonto eller signere navnet ditt på et dokument.

Å kopiere et vedlegg til en annen app enn Mail er like enkelt som å dele vedlegget med appen du vil bruke.

  1. Trykk på vedlegget i e-posten. Hvis du blir bedt om det, velg Trykk for å laste ned.
  2. Velg Share-knappen.

    Mail forhåndsviser vedlegget hvis det vet hvordan det skal lese den filtypen. Hvis ikke, trykk på vedlegget for å åpne Share-menyen.

  3. Velg hvilken app du vil kopiere filen til. Velg for eksempel Copy to Word for å åpne en DOCX-fil i Microsoft Word-appen, eller velg Save to Files for å lagre vedlegget til iCloud Drive.

    Image
    Image

    Hvis du ikke ser appen du ønsker, velg Mer for å se den fullstendige listen over appvalg. Hvis en app ikke er på denne listen, er den enten ikke i stand til å åpne filtypen eller ikke installert på iPhone.

  4. For et arkiv som inneholder flere filer (for eksempel en ZIP-fil): Åpne ZIP-vedlegget, velg Preview Content for å vise listen over filer, velg en fil, del deretter filen med en ekstern app.
  5. Vent mens appen åpner e-postvedlegget.

Kan du ikke velge appen du vil ha?

Ikke alle apper kan åpne alle filtyper. En 7Z-fil som inneholder feriebilder kan for eksempel ikke åpnes på telefonen, og den gjennomsnittlige fotoredigereren vet ikke hvordan de skal håndtere denne filtypen.

Hvis appene som er installert på telefonen ikke åpner e-postvedlegget, undersøk formatet og hvordan du åpner det. Du må kanskje åpne den på datamaskinen din og kjøre den gjennom en filkonvertering slik at den er i et kompatibelt format med en app på iPhone.

Det er mange filåpner-apper i App Store, så gjør et raskt søk der. For bilder som er lagret i et 7Z-arkiv, kan du for eksempel prøve iZip iOS-appen. iZip godtar 7Z-formatet og er oppført med andre apper som kan bruke formatet, for eksempel Google Disk og MEGA.

Anbefalt: