Hvordan legge inn Instagram-bilder eller -videoer på et nettsted

Innholdsfortegnelse:

Hvordan legge inn Instagram-bilder eller -videoer på et nettsted
Hvordan legge inn Instagram-bilder eller -videoer på et nettsted
Anonim

What to Know

  • Finn et innlegg du vil bygge inn, trykk på three dots i øvre høyre hjørne og trykk på Copy Link. Lim inn koblingen i en e-post til deg selv.
  • Åpne e-posten, kopier URL-en og lim den inn i en nettleser. Velg three dots på innleggets side og trykk på Embed > Copy Embed Code.
  • Lim inn den kopierte Instagram-innebyggingskoden på riktig sted på nettstedet ditt, og lagre og publiser deretter endringene.

Det er mulig å bygge inn innhold fra Instagram i HTML-en på nettstedet eller bloggen din. Slik legger du inn en Instagram-video eller et bilde på et nettsted slik at besøkende kan samhandle med innlegget som om de var på Instagram.

Hvordan legge inn Instagram-videoer på et nettsted

For å få koden du må legge inn, må du få tilgang til innlegget via Instagrams nettside. Forutsatt at du begynner med Instagram-appen, følg disse trinnene:

  1. Finn innlegget du vil bygge inn, og trykk på tre prikker i øvre høyre hjørne.

    Hvis du allerede har funnet innlegget du vil bygge inn på Instagram.com, hopp videre til trinn 5.

  2. Trykk Kopier lenke i hurtigmenyen.
  3. Lim inn lenken i en e-post og send den til deg selv.

    Image
    Image
  4. Åpne e-posten på din stasjonære eller bærbare datamaskin, kopier og lim inn URL-en i en nettleser for å gå til Instagram.com.

    Image
    Image
  5. Velg tre prikker øverst til høyre på Instagram-innleggets side.

    Image
    Image
  6. Velg Embed.

    Image
    Image
  7. Velg Kopier innbyggingskode.

    Image
    Image

    For å inkludere bildeteksten som skal vises på nettsiden, la Inkluder bildetekst-boksen være avmerket.

  8. Gå til nettstedet eller bloggen din og lim inn den kopierte Instagram-innebyggingskoden på riktig sted, og lagre og publiser deretter endringene.

Legge til Instagram-innebyggingskode på et nettsted

Riktig sted å sette inn koden avhenger av nettsiden eller bloggplattformen du bruker. For eksempel, hvis nettstedet ditt kjører på WordPress, trenger du bare å få tilgang til den redigerbare siden din i tekstmodus (i stedet for visuell modus). Hvis du bygger et nettsted ved hjelp av ren HTML eller en statisk nettstedsgenerator, kan du lime inn den rå HTML-koden du kopierte inn på nettstedet ditt og omgå det.

Ta en titt på den publiserte siden på nettet for å se det nye Instagram-bildet eller -videoen pent innebygd. Du skal kunne se bildet med lenken til Instagram-brukerens navn øverst, samt antall likes og kommentarer under. Hvis det er en video i stedet for et bilde, vil besøkende kunne spille av videoen direkte på nettstedet ditt.

Anbefalt: