Unoterte apper kan nå distribueres til Apple App Store

Unoterte apper kan nå distribueres til Apple App Store
Unoterte apper kan nå distribueres til Apple App Store
Anonim

Ulistede apper vil ikke vises i App Store eller være søkbare, men Apple tror de vil være en nyttig måte å distribuere noe til en mye mer fokusert brukerbase.

Ifølge Apple vil unotert appdistribusjon være nyttig for å dele apper som brukes til forskningsstudier, ansattes ressurser og mer. I utgangspunktet, enhver situasjon der du kanskje vil begrense en apps rekkevidde til svært spesifikke individer eller en liten gruppe mennesker. Alt du trenger å gjøre er å gi dem appens link, som kan brukes enten i App Store, Apple Business Manager eller School Manager.

Image
Image

Utviklere som er interessert i å få en uoppført lenke for appen deres, må be om en direkte fra Apple. Når den er godkjent, og når en kobling er gitt, er alt som trengs å dele koblingen med de tiltenkte personene. Hvis appen allerede er på App Store, vil den fortsatt bruke den samme linken – den vil bare ikke vises på lister eller i søk lenger.

Apple advarer om at alle med lenken (tiltenkt eller ikke) vil kunne finne appen, så det kan være nødvendig å legge til flere metoder for å forhindre uønskede nedlastinger. Dette kan være alt fra å nøye vokte koblingen til å kreve pålogging for å bruke appen, men Apple selv gir ingen ekstra alternativer.

Hvis du av en eller annen grunn har en app du vil ha unotert, men som fortsatt er tilgjengelig for en veldig spesifikk målgruppe, kan du be om en kobling fra Apple nå. Alternativet for uoppført appkobling er tilgjengelig for alle regioner som støtter Apple App Store.

Anbefalt: