Hvorfor alle ville elske en 15-tommers MacBook Air

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor alle ville elske en 15-tommers MacBook Air
Hvorfor alle ville elske en 15-tommers MacBook Air
Anonim

Key takeaways

  • Analytiker Ming-Chi Kuo spår en storskjerm MacBook Air sent neste år.
  • En 15-tommers Air bør koste minst 1 000 USD mindre enn 16-tommers MacBook Pro.
  • En større skjerm er perfekt for eksterne arbeidere.
Image
Image

Apple jobber med en ny, større 15-tommers versjon av MacBook Air. Det vil være første gang i Apples historie at den lager en storskjerm, ikke-proff bærbar datamaskin.

En rapport fra den tilsynelatende klarsynte analytikeren Ming-Chi Kuo sier at den nye MacBook vil være klar for salg sent i 2023, vil bruke samme strømadapter som den nåværende MacBook Air, og kanskje ikke engang kalles en " MacBook Air." Uansett hvordan dette går ut, er én ting sikkert - en bærbar datamaskin med stor skjerm uten motet (og kostnadene) til Apples pro-modeller ville være veldig velkommen.

"MacBook Airs har lenge vært de rimeligere alternativene sammenlignet med MacBook Pros," sa teknologiskribent Kristen Bolig til Lifewire via e-post. "En 15-tommers MacBook Air vil sannsynligvis appellere til mange mennesker som vil ha høykvalitets bærbare datamaskiner med stor skjerm, men også ønsker å spare penger."

MacBook Hvor?

Apples bærbare utvalg har vært forvirrende i en god del av det siste tiåret, helt frem til de nåværende M1 Apple Silicon-modellene. MacBook-proffene tilbød svært lite over startnivået Air – noen flere USB-C-porter, mer vekt, mer varme fra strømkrevende Intel-brikker inni, og forferdelig batterilevetid.

Og selve MacBook Air var i utgangspunktet et oppgraderings alternativ, en umulig lett og slank versjon av MacBook. Apple prøvde å drepe Air, men folk fortsatte å kjøpe den – antagelig fordi den ble den billigste MacBook-en i serien, samtidig som den var fantastisk.

Og ikke engang begynn på den lave M1 MacBook Pro, som ikke er noe mer enn en MacBook Air i et tykkere skall med en vifte inni.

Nå er ting mer sammenhengende ettersom Apple sakte ruller ut Apple Silicon-serien. MacBook Pro-ene er nå klart kraftigere, har fantastiske skjermer, flere porter, samtidig som de holder seg kjølige og beholder den lange batterilevetiden som luften nyter godt av.

Redesignede MacBook Airs forventes i år, sannsynligvis noe som kombinerer utseendet til den fargerike og slanke 24-tommers iMac med bærbarheten til en iPad. Og hvis du forestiller deg et rutenett av Apples bærbare utvalg, basert på pro-ness (det er et ord nå) og skjermstørrelse, er det et stort gap.

Big Screen

14-tommers MacBook Pro er fantastisk, mye på grunn av skjermen, som har samme størrelse som den i de gamle 15-tommers MacBook Pro-ene, med skjermkantene redusert for å gjøre hele enheten mindre. Man kan tenke seg at mange kjøper den bare for den større skjermen, som virkelig utgjør en forskjell i komfort (jeg har prøvd begge deler, og 13-tommers Air føles trangt i sammenligning).

Men hvor mange mennesker er villige til å betale 1 000 USD ekstra – en dobling av kjøpesummen – bare for en større skjerm? Noen, helt klart, men ikke alle. En 15-tommers Air kan være akkurat billetten. Prisforskjellen mellom 14- og 16-tommers MacBook Pros er $500. Så en 15-tommers Air kan starte på $1500 eller kanskje enda mindre.

Image
Image

Hvem trenger en større skjerm? Vel, hvem som helst. En stor skjerm er fin uansett hvor du bruker den fordi du får plass til flere på skjermen samtidig. To arbeidsvinduer side ved side, mer plass til filmer og muligheten til å zoome alt, noe som gjør det lettere å se, men uten å miste noe fra kantene.

For bærbar bruk er den enda bedre. Hjemme kan man enkelt koble en M1 Mac til en skjerm med en enkelt USB-C- eller Thunderbolt-kabel. På farten kan brukere sette pris på et større mobilt virtuelt kontor, bare uten-antagelig-den ekstra tyngden til 16-tommers MacBook Pro.

"Jeg eier en MacBook Air," fort alte kunnskapsarbeider og MacBook Air-bruker Ian Sells til Lifewire via e-post."I mitt hjemmeoppsett er den festet med en 24-tommers skjerm. Hvis du er en ekstern arbeider, er en større skjerm et must. Alle, spesielt de som jobber utenfor hjemmet sitt, vil ha noe bærbart og lett."

Og hvis Apple legger til et 5G-data alternativ til MacBook Air, som man kan forvente nå som de interne mobilmodembrikkene er nesten klare til å rulle, så vil en 15-tommers Air være enda mer overbevisende for fjernkontroll arbeid.

Om dette kalles en MacBook Air eller ikke, spiller ingen rolle. Apple ser ut til å forvirre bærbare datamaskiner, og uansett navn, en lett, bærbar, kraftig MacBook med stor skjerm og heldagsbatteri høres virkelig ut som en utrolig maskin.

Anbefalt: