WhatsApp fornyer gruppechatter og ommerker dem til «fellesskap»

WhatsApp fornyer gruppechatter og ommerker dem til «fellesskap»
WhatsApp fornyer gruppechatter og ommerker dem til «fellesskap»
Anonim

Det ser ut til at de som er vant til standard flo og flo i WhatsApp-gruppechattene deres, er inne for noen ganske betydelige endringer.

WhatsApp kunngjorde nettopp at de fornyer disse gruppechattene, og gir dem navnet «Communities», som rapportert via et offisielt blogginnlegg. Dette medfører noen endringer for den gjennomsnittlige brukeren, men også noen nye funksjoner.

Image
Image

Hva betyr dette for nåværende gruppechatbrukere? Selskapet sier at Communities lar dem kombinere flere chatter «under én paraply» for å passe deres individuelle smak.

"På den måten kan folk motta oppdateringer sendt til hele fellesskapet og enkelt organisere mindre diskusjonsgrupper om hva som betyr noe for dem," skrev de.

Meta legger til funksjoner til WhatsApp-fellesskap for å bekjempe feilinformasjon og giftig oppførsel, som å gi moderatorer mer makt til å slette meldinger og beskytte meldinger med ende-til-ende-kryptering. De legger også til reaksjons-emojier for å redusere chat-rotet, øker fildelingsstørrelsen til 2 GB og øker talechat-funksjonene til 32 personer samtidig.

Enda mer betydningsfull? Ifølge Meta-sjef Mark Zuckerberg vil disse endringene sannsynligvis bli implementert på tvers av selskapets hele pakken med meldingsnettverk, som annonsert i et personlig Facebook-innlegg.

Dette betyr at Facebook Messenger og Instagram sannsynligvis vil introdusere fellesskap på et tidspunkt i nær fremtid, selv om Zuckerberg ikke utstedte noen tidsplan for endringene.

Når det gjelder WhatsApp-fellesskap, vil selskapet begynne å teste i «de kommende ukene», med eventuelle planer om å lansere funksjonen glob alt.

Anbefalt: