Facebook Messenger Group Effects legger til AR-moro til gruppechatter

Facebook Messenger Group Effects legger til AR-moro til gruppechatter
Facebook Messenger Group Effects legger til AR-moro til gruppechatter
Anonim

Interactive augmented reality (AR)-opplevelser kommer til videosamtaler på Facebook Messenger og Instagram som en morsom ny måte å chatte med venner.

Facebook kunngjorde den nye funksjonen, kjent som Group Effects, på torsdag. Du kan velge mellom 70 forskjellige gruppeeffekter for å forsterke alle på en videosamtale samtidig, slik at hver deltaker kan se de andre i et grønt skjegg eller spille et AR-spill sammen i sanntid.

Image
Image

Gruppeeffekter fungerer i Messenger-appen under videosamtaler eller romchatter. Alternativet er tilgjengelig under smilefjesikonet. Gruppeeffekten du velger vil gjelde for alle i videosamtalen, slik at dere kan dele opplevelsen sammen.

For å lage flere gruppeeffekter som folk kan glede seg over, sa Facebook at det også ville utvide tilgangen til Spark AR API for skapere å utvikle nye effekter.

Dette vil være første gang en AR-opplevelse kan deles med andre på plattformen. Tidligere kunne du bare bruke AR-objektiver eller -effekter for historier eller ruller, vanligvis som en soloopplevelse med mindre andre var til stede sammen med deg personlig.

Image
Image

Group Effects-funksjonen er nå tilgjengelig for Facebook Messenger og kommer snart til Instagram.

TechCrunch bemerker at Messenger også ruller ut en annen funksjon kjent som Word Effects som vil pare vanlige ord eller setninger med emojier som fyller hele skjermen. Funksjonen kan brukes til minner, vitser, tekster og mer og er tilgjengelig på iOS Messenger-appen, med tilgjengelighet for Android-apper i løpet av de neste ukene.

Anbefalt: