Dells nye bærbare PC-er ble designet for hybridarbeid

Dells nye bærbare PC-er ble designet for hybridarbeid
Dells nye bærbare PC-er ble designet for hybridarbeid
Anonim

Tre nye bærbare Dell-datamaskiner har blitt avslørt, hver utformet med tanke på hybridarbeid og samarbeid.

Dell har annonsert sine nyeste Latitude og Precision bærbare datamaskiner, som den sier er bygget for å imøtekomme de i ulike typer hybrid arbeidsmiljøer. Latitude 9330, Precision 7670 og Precision 7770 har ekstra kraft og bedre sikkerhet, plassert i mindre og tynnere (dvs. mer bærbare) rammer.

Image
Image

I tillegg til å være enklere å ha med seg, har Latitude 9330 også en "samarbeidsberøringsflate" som tilbyr ekstra berøringsområder som kan kontrollere mikrofon, video og skjermdeling. Disse områdene aktiveres automatisk under videomøter og slås av når disse møtene er over, slik at du fortsatt har en styreflate i full størrelse du kan bruke mesteparten av tiden.

Precision 7670 tilbyr i mellomtiden to chassis alternativer (tynt eller ytelse), slik at du kan velge mellom bedre bærbarhet eller et kraftigere system. Begge vil gi deg en 16-tommers formfaktor, og mange andre maskinvare alternativer som minne og harddiskstørrelser er også tilgjengelige.

Image
Image

Når det gjelder Precision 7770, er det en 17-tommers maskinvare som ikke tilbyr flere chassis å velge mellom, men dens interne spesifikasjoner er like konfigurerbare som 7670. Og begge de nye Precision-modellene vil bruke det som Dell refererer til som Compression Attached Memory Module (CAMM): en ny fysisk tynnere form for DDR5-minne. Noe Dell hevder reduserer den nødvendige størrelsen på komponenten uten å ofre ytelsen.

I følge Dell vil Latitude 9330 være tilgjengelig over hele verden i juni, mens Precision 7670 og Precision 7770 forventes i andre kvartal av regnskapsåret (april til juni). Prisinformasjon er ikke avslørt for noen av de nye modellene ennå, men Dell sier at mer informasjon vil bli gitt nærmere levering.

Anbefalt: