YouMail samarbeider med politi for å stoppe robocallere

YouMail samarbeider med politi for å stoppe robocallere
YouMail samarbeider med politi for å stoppe robocallere
Anonim

Husker du tilbake da telefonene våre var brukbare og ikke mottok over 30 irriterende robosamtaler per dag?

Visuell talepostleverandør YouMail gjør og har slått seg sammen med politigrupper for å stoppe disse fornærmende robosamtalene, som kunngjort i en offisiell pressemelding. Selskapet, sammen med riksadvokatene i Michigan og North Carolina, tar en flersidig tilnærming til dette problemet.

Image
Image

For det første vil robotanrop rettet mot nåværende YouMail-brukere automatisk oppdages og videresendes til politiet.

Deretter vil selskapet samarbeide med de nevnte riksadvokatene og deres ansatte for å identifisere hvor disse robosamtalene kommer fra, spore opp de amerikanske mellomliggende telekomleverandørene og til slutt kundene som starter samtalene.

YouMail og AG-ene utnytter nylige politiske endringer som fant at flere stater innførte avtaler med Federal Communications Commission (FCC) for å gjøre deling av robocall-informasjon enklere. Som sådan har YouMail slått seg sammen med FCC og Federal Trade Commission (FTC) som en del av deres samlede kampanje for å stoppe robotsamtaler.

Selskapet har også hevdet at denne innsatsen, sammen med tidligere kampanjer som er tilgjengelige for YouMail-brukere, har bidratt til å "slå av robocalling-kampanjer på til sammen mange milliarder robocall."

YouMail har lenge jobbet for å sette kibosh på ulovlige robocall, laget en robocall-blokkeringsapp og en robocall-indeks som sporer og katalogiserer anrop og gjør data tilgjengelig for forskningsformål.

Anbefalt: