Kommende virtuell hundepark lar deg trene eksternt

Kommende virtuell hundepark lar deg trene eksternt
Kommende virtuell hundepark lar deg trene eksternt
Anonim

Kjæledyrteknologiselskapet Halo ekspanderer utover treningshalsbånd og flytter inn i digitale rom med en virtuell hundepark.

Den kommende Halo Dog Park er et nytt treningsprogram holdt over Zoom Meetings som tar sikte på å lære hunden din hvordan den skal oppføre seg, noe selskapet spesialiserer seg på. Hundeparken vil være under Halo's Gold Plan og vil bli holdt i ett -on-one unike rom for et personlig tilpasset kurs og tilbyr en rekke funksjoner.

Image
Image

Under gullplanen får du støtte fra eksperttrenere, hvor du får en-til-en atferdstrening. Det er også Halo Pack Member Events som er fellesskapsarrangementer med andre hundeeiere hvor du kan mingle med dem og møte selskapets medgründere. Du får teknisk støtte for Halo Collar og dens tilhørende app, pluss en måte å spore den mens du er på vei til huset ditt.

Utenfor hundeparktjenesten er gullplanen utvidet til å inkludere halsbåndrelaterte funksjoner. Ting som 24/7 GPS-sanntidssporing, instruksjoner for ekstern trening og hyppige aktivitetsrapporter. Tjenester under Silver- og Basic-planene legges også inn der for et månedlig abonnement på $30.

Image
Image

Utenfor de eksklusive Gold Plan-fordelene ser det ikke ut til at noen nye vil komme til lavere nivåer. Det er også ukjent når den virtuelle hundeparken vil være tilgjengelig. Halo ga ingen indikasjon på en lanseringsdag eller et lanseringsvindu.

Anbefalt: