Amazon klargjør endelig lansering av droneleveringstjeneste

Amazon klargjør endelig lansering av droneleveringstjeneste
Amazon klargjør endelig lansering av droneleveringstjeneste
Anonim

Amazon har prøvd å gjøre droneleveranser til en realitet siden 2013, og nå ser det ut til at teknologien endelig er klar for primetime.

Selskapet avslørte nettopp at det vil lansere Amazon Prime Air-tjenesten senere i år når det får endelig godkjenning fra Federal Aviation Authority (FAA). For å hjelpe dronene med å gjøre vellykkede leveranser, har Amazon jobbet hardt med å utvikle teknologi og algoritmer for å forbedre unngåelse av hindringer. De er ikke de første som forsøker droneleveranser i befolkede områder, ettersom Alphabet startet et pilotprogram i april i Dallas/Fort Worth-området.

Image
Image

Beboere som bor i Lockeford, California, vil være de første til å oppleve hva Amazon Prime Air har å tilby, med droner som leverer til bakgårder i hele samfunnet. Selskapet sier at de valgte Lockeford som et testområde på grunn av dets historiske koblinger til luftfartsindustrien.

Amazon har ikke spesifisert hvilke varer som er kvalifisert for levering med drone, men sa at "tusenvis" av produkter vil være blant de første til å sveve gjennom himmelen før de kommer i hendene på ærefryktslagne forbrukere … eller i deres bassenger.

Selskapet har ikke gitt noen detaljer angående vektrestriksjoner, men man kan forvente at denne informasjonen kommer ettersom de fleste droner bare kan frakte noen få kilo last under flyturen.

Image
Image

Først annonsert i 2013 av tidligere administrerende direktør Jeff Bezos, har dette programmet sett sin del av problemer, med åtte krasj rapportert på teststeder det siste året, ifølge ulike rapporter. I tillegg har analytikere uttrykt tvil om nytten av droneleveranser fremfor standard veileveranser.

Amazon har ikke angitt når programmet vil gå videre enn Lockeford, California, til resten av landet.

Anbefalt: