Hyundais Ioniq 6 bringer futuristiske vibber til i dag

Hyundais Ioniq 6 bringer futuristiske vibber til i dag
Hyundais Ioniq 6 bringer futuristiske vibber til i dag
Anonim

Det er ikke så lenge siden at Tesla var det eneste spillet i byen for elbilentusiaster, men det har endret seg i stor grad.

Et eksempel? Hyundai skaper bølger med sin Ioniq-serie av elektriske kjøretøy, og trenden fortsetter med avdukingen av den etterlengtede Ioniq 6, som kan skilte med et ultramoderne design og mange høyteknologiske innovasjoner.

Image
Image

Først er det iøynefallende design. Ioniq 6 har en aerodynamisk profil med en lav luftmotstandskoeffisient på 0,21 på grunn av sin lave nese og aktive luftklaffer. For å sette det i perspektiv, har de fleste nye biler en luftmotstandskoeffisient på 0,25-0,3, så denne tingen kommer til å fly.

Det kokonglignende interiøret er fylt med godbiter for de teknologibesatte, med et modulært dashbord med berøringsskjerm, en 12-tommers digital klynge for ekstra kontroller og et proprietært system for omgivelsesbelysning. Dette systemet lar sjåførene velge mellom 64 farger og en rekke tofargetemaer for å skape den perfekte stemningen mens de kjører.

Image
Image

Rattet er utstyrt med interaktive lys for å videresende viktig informasjon, og kabinen har et helt flatt gulv for "optimalisert benplass."

Når det gjelder spesifikasjoner fra den virkelige verden, sier selskapet at mer informasjon kommer i juli. Inntil da er det verdt å merke seg at Ioniq 5 har et batteri på 72,6 kWh som tillater 300 miles per lading og en 320 hestekrefters motor med et dreiemoment på 446 pund som lar kjøretøyet gå fra 0 til 60 på under fem sekunder.

Prisen er også fortsatt skjult, men for sammenligningsformål starter Ioniq 5 på $40 000.

Anbefalt: