Hvordan forhandle en ekstern arbeidsordning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forhandle en ekstern arbeidsordning
Hvordan forhandle en ekstern arbeidsordning
Anonim

What to Know

  • Først: Sørg for at fjernarbeid fungerer for deg. Kjenn stillingen du leter etter. Sjekk selskapets retningslinjer for fjernarbeid.
  • Tilsøk arbeidsgiver: Lag et skriftlig forslag. Inkluder fordeler for arbeidsgiver og jobbeffektivitet.

Denne artikkelen forklarer hvordan du forhandler om en avtale om arbeid hjemmefra med en arbeidsgiver.

Hvis du ser etter en ny jobb der du kan jobbe hjemmefra, er det mange fjernarbeidsjobber, men du må lære deg de beste stedene å se etter en jobb hjemmefra.

Før du jobber hjemmefra

Først, sørg for at fjernarbeid virkelig er noe for deg. Å jobbe eksternt er en drøm for mange, men det er ikke for alle. Du kjenner sannsynligvis allerede fordelene med fjernarbeid, men sørg for at du også kjenner til ulempene og vurdere nøye alle faktorene som vil gjøre fjernarbeid enten vellykket eller ikke for deg personlig (som din evne til å fokusere uten tilsyn, komfort med å være isolert fra kontor, kvaliteten på hjemmet/eksternt arbeidsmiljø osv.).

Før du henvender deg til din arbeidsgiver, bør du ha litt kunnskap om hjemmemuligheten du er ute etter i forhold til din nåværende rolle og arbeid for å styrke din forhandlingsposisjon. Finn ut mer om bedriftens eksisterende retningslinjer for fjernarbeid og vurder hvor du passer inn som ansatt når det gjelder å bli høyt verdsatt og klarert. Denne informasjonen kan styrke din sak for fjernarbeid.

Gjør noen omfattende undersøkelser som beviser fordelene med fjernarbeidsordninger for arbeidsgivere som vil gjelde for din bedrift. For ikke så lenge siden ble telependling ansett som en fordel, men i dag er det en vanlig arbeidsstil som kommer både arbeidstakeren og arbeidsgiveren til gode. Du kan bruke positive forskningsresultater om fordeler ved fjernarbeid for arbeidsgivere, som for eksempel telependleres økte produktivitet og forbedret fastholdelse av ansatte, for å styrke forslaget ditt. GlobalWorkPlaceAnalytics.com er en flott kilde for forskning på fjernarbeid og fjernarbeid.

Image
Image

Tilsøk din arbeidsgiver

Når du har samlet forskningen din, lag et skriftlig forslag. Dette vil hjelpe deg med å finjustere forespørselen din og vil sannsynligvis bli tatt mer seriøst enn en tilfeldig omtale. Forslaget bør inkludere fordelene til arbeidsgiveren din og detaljer om hvordan du vil utføre jobben din mer effektivt. Hvis du foretrekker å komme med forespørselen din personlig, skriv likevel forslaget - som praksis når du snakker med sjefen din. Det kan være gunstig å starte i det små og foreslå å prøve å jobbe hjemmefra i to uker eller så for å se hvordan det går for både deg og din arbeidsgiver.

Det er viktig å gjøre seg klar til å diskutere personlig ved å friske opp forhandlingsevnene dine. Hvis det ser ut til at forespørselen din vil bli avvist, finn ut hvorfor og tilby en løsning eller kompromiss (f.eks. deltidsdistansearbeid kontra heltid, kort prøveperiode osv.).

Når du starter hjemme

I løpet av en prøveperiode, sørg for å opprettholde din del av avtalen og opprettholde produktiviteten, selvfølgelig (du kan referere til ditt skriftlige forslag og den utførte fjernarbeidsavtalen for å holde deg på rett spor). For å vise ditt engasjement for selskapet, sjekk inn regelmessig med sjefen din for å vise fremgangen din og understreke hvordan eksternt arbeid har forbedret arbeidet ditt – slik at du kan gjøre denne ordningen permanent.

Anbefalt: