Hvordan deaktivere Internet Explorer-tillegg selektivt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan deaktivere Internet Explorer-tillegg selektivt
Hvordan deaktivere Internet Explorer-tillegg selektivt
Anonim

Internet Explorer, sammen med de fleste nettlesere, fungerer sammen med andre programmer som tilbyr funksjoner i nettleseren som videovisning, bilderedigering osv. Disse programmene, k alt tilleggsprogrammer, er veldig små og jobber veldig tett med IE. Noen ganger kan tillegg forårsake problemer som hindrer Internet Explorer i å vise nettsider på riktig måte og kan til og med forhindre at den starter opp riktig.

Microsoft støtter ikke lenger Internet Explorer og anbefaler at du oppdaterer til den nyere Edge-nettleseren. Gå til nettstedet deres for å laste ned den nyeste versjonen.

Noen ganger er et tillegg årsaken til en nettleserfeil, vanligvis en i 400-området, som en 404, 403 eller 400.

Siden det ofte er vanskelig å si hvilket tillegg som forårsaker et problem, må du deaktivere hvert tillegg, ett etter ett, til problemet forsvinner. Dette er et veldig nyttig feilsøkingstrinn når du løser en rekke nettleserproblemer.

Tid som kreves: Å deaktivere IE-tillegg som et feilsøkingstrinn er enkelt og tar vanligvis mindre enn 5 minutter per tillegg

Se hvilken versjon av Internet Explorer har jeg? hvis du ikke er sikker på hvilket sett med veibeskrivelser du skal følge.

Deaktiver Internet Explorer 11, 10, 9 og 8 tillegg

  1. Åpne Internet Explorer.
  2. Velg Tools-ikonet øverst til høyre i Internet Explorer, nær lukkeknappen.

    IE8 viser Verktøy-menyen hele tiden øverst på skjermen. For de nyere versjonene av Internet Explorer kan du i stedet trykke Alt-tasten for å få frem den tradisjonelle menyen, og deretter velge Tools.

  3. Velg Administrer tillegg fra Verktøy-menyen.

    Image
    Image
  4. I Administrer tillegg-vinduet, på venstre side ved siden av Vis:, velg Alle tillegg.

    Image
    Image

    Dette alternativet vil vise deg alle tilleggene som er installert i Internet Explorer. Du kan i stedet velge Nåværende innlastede tillegg, men hvis problemtillegget ikke er lastet inn, vil du ikke se det i den listen.

  5. Venstreklikk på tillegget du vil deaktivere, og velg deretter Disable nederst til høyre i Administrer tillegg-vinduet. Hvis du høyreklikker tillegget, kan du deaktivere det på den måten også.

    Image
    Image

    Hvis du feilsøker et problem der du ikke vet hvilket tillegg som er synderen, er det bare å begynne på toppen av listen ved å deaktivere det første du kan.

    Noen tillegg er relatert til andre tillegg, og bør derfor deaktiveres samtidig. I slike tilfeller vil du bli bedt om en bekreftelse om å deaktivere alle de relaterte tilleggene samtidig.

    Hvis du ser Aktiver-knappen i stedet for Disable, betyr det at tillegget allerede er deaktivert.

  6. Lukk og åpne Internet Explorer på nytt.

Du kan nå teste alle aktivitetene i Internet Explorer som forårsaket problemet du feilsøker her. Hvis problemet ikke er løst, gjentar du disse trinnene og deaktiverer ett tillegg til om gangen til problemet er løst.

Deaktiver Internet Explorer 7-tillegg

  1. Åpne Internet Explorer 7.
  2. Velg Verktøy fra menyen.

  3. Fra rullegardinmenyen som vises, velg Administrer tillegg, etterfulgt av Aktiver eller deaktiver tillegg…
  4. I Administrer tillegg-vinduet, velg Tillegg som har blitt brukt av Internet Explorer fra Vis:-rullegardinboksen.

    Den resulterende listen vil vise alle tilleggene som Internet Explorer 7 noen gang har brukt. Hvis et tillegg forårsaker problemet du feilsøker, vil det være et av tilleggene som er oppført her.

  5. Velg det første tillegget som er oppført, velg deretter alternativknappen Disable i Innstillinger-området nederst i vinduet, og klikk OK.
  6. Klikk OK hvis du blir bedt med meldingen "For at endringer skal tre i kraft, må du kanskje starte Internet Explorer på nytt".
  7. Lukk og åpne Internet Explorer 7 på nytt.

Hvis du har deaktivert alle Internet Explorer-tillegg og problemet vedvarer, må du kanskje slette ActiveX-kontroller for Internet Explorer som et ekstra feilsøkingstrinn.

Anbefalt: