Insta360s første webkamera får AI, stabilitetsfunksjoner

Insta360s første webkamera får AI, stabilitetsfunksjoner
Insta360s første webkamera får AI, stabilitetsfunksjoner
Anonim

Kameraprodusenten Insta360 er kjent for sine actionkameraer og kameraer som tilbyr 360 graders bevegelse, men nå spiller de en stor rolle i webkameraområdet.

Selskapet har nettopp annonsert sitt første dedikerte webkamera noensinne, Insta360 Link, fullpakket med innovative funksjoner og interessant teknologi. For det første er bildesensoren stor, på 0,5 tommer, noe som bør gi økt nøyaktighet og bedre dynamisk rekkevidde sammenlignet med andre webkameraer.

Image
Image

Det virkelige kjøttet og potetene her er imidlertid det integrerte AI og 3-akse kardansystem. Kameraets AI sporer hele tiden ansiktet ditt for å holde deg i bildet. Den innebygde algoritmen panorerer og zoomer automatisk (opptil 4x) rundt i rommet for å lage interessante bilder mens du fortsatt legger vekt på handlingene dine.

AI-en støtter bevegelseskontroll for å zoome inn og ut, starte en ovenfra-ned-visning og kontrollere eventuelle tilknyttede tavleenheter. Når du er ferdig med å bruke koblingen, peker den automatisk nedover for økt personvern.

Når det gjelder andre spesifikasjoner, har dette webkameraet et par støyreduserende mikrofoner, 4K-oppløsning og en robust programvarepakke som gir økt kontroll over nesten alle aspekter ved bruk. Du kan justere lysstyrke, eksponering, hvitbalanse, bildefrekvens og mer. Linken henger på skjermer via en innebygd skjermklemme eller passer på ethvert stativ med et standard 0,25-tommers feste.

Insta360 Link fungerer med både Mac- og Windows-datamaskiner og er kompatibel med Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meet og mange andre videokonferanseapplikasjoner. Kameraet er tilgjengelig fra og med i dag for $300.

Anbefalt: