Nixplay NIX Advance X15D Digital Frame Review: Vakre HD-bilder

Innholdsfortegnelse:

Nixplay NIX Advance X15D Digital Frame Review: Vakre HD-bilder
Nixplay NIX Advance X15D Digital Frame Review: Vakre HD-bilder
Anonim

bunnlinjen

Nixplay NIX Advance X15D har én jobb å gjøre: den viser høyoppløselige bilder slik de var ment å bli sett. Og selv om den ikke har de ekstra funksjonene andre rammer har, er den definitivt verdt å vurdere.

Nixplay NIX Advance X15D

Image
Image

Vi kjøpte NIX Advance X15D slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

NIX Advance X15D er en digital fotoramme laget av Nixplay. Dens 15-tommers skjerm viser bildene og videoene dine med mer klarhet og detaljer enn noen annen digital fotoramme vi har testet. Det er også den mest lavteknologiske enheten i kategorien, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Design: Beefy but barebones

NIX Advance X15D er en dominerende enhet. Andre digitale fotorammer vi testet kunne plasseres diskret på en hylle og smelte sammen med dekoren rundt dem – ikke denne. NIX Advance X15D vil være midtpunktet på hvilken som helst overflate du plasserer den på, og hovedattraksjonen (eller distraksjonen) til ethvert rom den er i.

Den største forskjellen mellom denne digitale fotorammen og lignende modeller vi har testet, er at X15D er helt avhengig av fysiske medier. Du er begrenset til USB-enheter og SD-kort, og det er det. Det er ikke et nettsted hvor du kan laste opp bilder, ingen måte å synkronisere profiler på sosiale medier, ingen e-postdeling og ingen mobilapp for å administrere rammen din. Dette kan være et avslag for mer teknologikyndige brukere, men det vil appellere til folk som ikke trenger eller vil ha alle enhetene sine koblet til internett.

Image
Image

Fordi denne rammen ikke har noe innebygd lagring, er antallet bilder du kan vise på denne enheten kun begrenset av størrelsen på SD-kortet eller USB-stasjonen. Enheten leveres med en 8 GB USB-flash-stasjon som kan inneholde tusenvis av bilder, men hvis du bruker noen ekstra dollar på et 64 GB (eller større) SD-kort, kan du laste inn en levetid med bilder til denne enheten.

Ett notat om USB-enheter: Under testingen vår klarte vi bare å få USB-flash-stasjoner til å fungere med denne rammen. Den klarte ikke å oppdage noen eksterne harddisker vi prøvde å koble til den. Den klarte heller ikke å lese bilder, video eller lyd på både en smarttelefon og en iPod som vi koblet til via USB.

NIX Advance X15D vil være midtpunktet på hvilken som helst overflate du plasserer den på.

Du styrer denne enheten med fjernkontrollen eller retningsknappen på baksiden av rammen. Fjernkontrollen er enkel og responsiv, men dens formfaktor er et stort problem - den er firkantet og perfekt symmetrisk å ta på. Vi holdt ofte fjernkontrollen sidelengs eller bakover og forvirret over hvorfor den ikke fungerte som den skal.

Som andre digitale fotorammer har X15D en innebygd bevegelsessensor. Hvis den ikke oppdager noen bevegelse i rommet etter en gitt tid, går den i hvilemodus og våkner når noen kommer inn i rommet igjen.

Nixplay NIX Advance-serien inkluderer også fem andre størrelses alternativer, inkludert 8-tommers, 10-tommers og 17-tommers modeller, og widescreen-versjoner av det samme.

Oppsettprosess: Definisjonen av plug-and-play

Det er praktisk t alt ingen oppsett for denne enheten. Når vi fikk den ut av esken, var den klar til bruk på under ett minutt. Alt vi trengte å gjøre var å feste stativet, koble til strømadapteren og trykke på strømknappen. Hovedvinduet til grensesnittet dukket opp umiddelbart. Det var ingen konfigureringsveivisere eller spørsmål om å angi Wi-Fi-passordet ditt – det er virkelig en problemfri opplevelse.

Men å få bildene dine inn på NIX Advance X15D kan være mer involvert. Under testingen hadde vi allerede et SD-kort og USB-stasjon fylt med bilder og video. Men hvis du ikke har en av dem liggende, forbered deg på å bruke litt tid på å manuelt laste inn bildene fra datamaskinen til den medfølgende USB-stasjonen.

Det er praktisk t alt ingen oppsett for denne enheten.

Vi vil anbefale å jobbe med å sette sammen en mappe med bilder rett når du kjøper enheten – hvis du har bildene dine plukket ut når X15D-en din kommer, vil du kunne laste dem opp til flash-stasjonen og bruk rammen din raskere.

Image
Image

Display: Flott for bilder, men video er en blandet pose

I motsetning til de fleste andre digitale fotorammer vi har vurdert, har NIX Advance X15D en HD-skjerm med 720p-oppløsning. Dette er ikke like bra som TV-apparatet ditt (og kanskje til og med smarttelefonen din), men den viser høyoppløselige bilder med den største klarheten, de fineste detaljene og den sanneste fargen på de digitale fotorammene vi har sett.

Selv om den viser bilder av høy kvalitet fantastisk, er det verdt å merke seg at på grunn av størrelsen kan bilder med lavere oppløsning og bilder tatt med eldre kameraer ha en god mengde pikselering.

Antallet bilder du kan vise på denne enheten er kun begrenset av størrelsen på SD-kortet eller USB-stasjonen.

Videoavspilling er der ting blir vanskelig. Den kan jevnt spille av videoer som er 720p og lavere, men den sliter med videoer som overstiger 720p, noe som resulterer i nesten konstant pikselering. Dette er et stort problem for videoer tatt med dagens digitale kameraer og smarttelefoner som vanligvis tar opp i 1080p eller enda høyere oppløsning. Det er noe du bør huske på hvis du har et kraftig kamera og vil bruke den digitale fotorammen din til video.

Lyd: Veldig grunnleggende, men ikke forferdelig

Som de fleste andre digitale fotorammer, er ikke høyttalerne på denne enheten dens sterke side. Den spiller lyd klar nok, men mangler muskelen som er nødvendig for en virkelig hyggelig lydopplevelse. Den har en hodetelefonkontakt på bakpanelet hvis du trenger å høre de fine detaljene i en video.

Image
Image

Programvare: Tilbake til grunnleggende

Brukergrensesnittet på denne enheten er omtrent så enkelt som det blir. Hovedvinduet har tre alternativer: Spill, Kalender og Innstillinger. Det er veldig enkelt å navigere.

I innstillingene får du en god del alternativer for å tilpasse hvordan skjermen din fungerer. Den inkluderer skyvefelt for bildeverdier som lysstyrke, kontrast, metning og fargetone. Selv om du ikke forstår alle disse begrepene, er det lett å fikle med glidebryterne til du får det utseendet du ønsker.

Et poeng av frustrasjon med denne enheten er at du bare kan sette den til å vise bilder tilfeldig, etter dato tatt, eller alfabetisk etter filnavn. Den har ingen mulighet til å lage spillelister. Hvis du vil at bilder skal vises i en bestemt rekkefølge, må du manuelt endre navn på bildefilene alfabetisk.

bunnlinjen

Nixplay NIX Advance X15D selges for $179,99. Tatt i betraktning alle de høyteknologiske funksjonene denne enheten mangler, virker dette litt for dyrt. Men etter å ha testet denne rammen, har den virkelig vunnet oss over. Hvis du ikke har noe imot dens off-the-grid natur og verdsetter en stor skjerm med god bildekvalitet, synes vi det er verdt å vurdere (spesielt hvis du kan få det på salg).

NIX Advance X15D vs. Nixplay Original W15A

Hvis du vil ha tyngden og kvaliteten denne digitale fotorammen gir, pluss Wi-Fi-tilkobling, nettadministrasjon, synkronisering av sosiale medier og mobilapp du vil få med en mer tilkoblet enhet, vil du ønske å se på Nixplay Original W15A Wi-Fi Cloud Frame.

W15A har nøyaktig samme maskinvare som X15D, men inkluderer alle de ekstra internett-tilkoblede funksjonene. Og den er priset tilsvarende: den modellen selges for $239,99.

Litt dyrt, men et flott alternativ for å vise bildene dine i HD

Nixplay NIX Advance X15D viser høyoppløselige bilder med klarhet, detaljer og rike farger. Hvis du ikke har noe imot mangelen på internett-tilkobling – og er villig til å organisere og laste inn bildene dine manuelt – er det et flott alternativ som en stor digital fotoramme.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn NIX Advance X15D
  • Produktmerke Nixplay
  • SKU 5 060156 6400845
  • Pris $179,99
  • Produktdimensjoner 14,06 x 1,3 x 11,34 tommer
  • Porter AUX, USB, SD
  • Vanntett Nei
  • Garanti Ett år

Anbefalt: