Kommentere et bilde i Microsoft Word

Innholdsfortegnelse:

Kommentere et bilde i Microsoft Word
Kommentere et bilde i Microsoft Word
Anonim

Hvis Word-dokumentet ditt har bilder, legg til merknader for å gjøre bildene lettere å forstå. Ved å legge til merknader til disse bildene leder publikum til et bestemt område av grafikken, og du kan også legge til tekstbeskrivelser. Å kommentere bilder hjelper deg også med å lage profesjonelle presentasjoner og dokumenter for jobb og skole. Slik legger du til merknader til bilder i et Word-dokument.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for Word for Microsoft 365, Word 2019, Word 2016, Word 2013 og Word 2010.

Kom i gang med merknader

For å kommentere et bilde i Word, sett inn bildet i et dokument, og tegn deretter en form over bildet.

  1. Gå til Insert-fanen og velg Pictures.

    For å finne og laste ned et bilde fra internett, velg Online Pictures og søk etter et bilde.

    Image
    Image
  2. I dialogboksen Sett inn bilde, velg filmappen som inneholder bildet.

    Image
    Image
  3. Velg bildet, og velg deretter Sett inn.

    Image
    Image
  4. Velg bildet i dokumentet, gå til Insert-fanen, og velg deretter Shapes.

    Image
    Image
  5. Velg en av Callout-ballongen-formene. Markøren blir til et plusstegn.

    Image
    Image
  6. Dra over bildet for å lage formen i den posisjonen og størrelsen du ønsker.

    Image
    Image
  7. Velg formen og skriv inn den kommenterte teksten.

Grunnleggende temaer og tilpasning av utseende

For å tilpasse formateringen av teksten (som font, skriftstørrelse og skriftstil), uthev teksten og velg et alternativ fra miniverktøylinjen. Bruk innstillingene på Hjem-fanen for å gjøre andre formateringsendringer i den kommenterte teksten.

Du kan også tilpasse fyll- og konturfargene. For å endre fyllfargen, hold musepekeren over kanten av merknadsballongformen slik at den blir til et trådkorssymbol, høyreklikk deretter og velg Fill.

Image
Image

Velg fargen du vil ha (tema eller standard). Eller, for å velge en egendefinert farge, velg Flere fyllfarger. Deretter kan du eksperimentere med forskjellige funksjoner som Gradient, Texture og Picture.

Image
Image

For å endre konturfargen, høyreklikk på kanten av merknadsballongformen og velg Outline Velg deretter en farge (tema eller standard), Ingen kontur, eller Velg konturfarger for flere farge alternativer. Endre vekten på den heltrukne linjen eller gjør den om til streker.

Image
Image

Reposisjon og endre størrelse på kommentarer

For å omplassere merknadsballongformen, hold musepekeren over kanten av figuren slik at markøren blir til et trådkors, og dra så merknadsballongformen til et nytt sted.

Du må kanskje flytte kommentarballongpilen også. Hold markøren over merknadsballongformen for å vise trådkorset, velg merknadsballongen, og flytt deretter markøren over det rombeformede håndtaket slik at markøren blir til en pil. Dra håndtaket for å flytte det.

Du kan bruke de andre håndtakene til å endre størrelsen på merknadsballongformen. Hold musepekeren over et håndtak for å gjøre det om til en tosidig pil, og dra deretter håndtaket for endring av størrelse.

Anbefalt: