IHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine Review: Wake Up To A Bright New Day

Innholdsfortegnelse:

IHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine Review: Wake Up To A Bright New Day
IHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine Review: Wake Up To A Bright New Day
Anonim

bunnlinjen

iHome Zenergy Sengeterapi-maskinen gir et fantastisk beroligende alternativ til skingrende alarmer og er også en fantastisk Bluetooth-høyttaler.

iHome Zenergy Søvnterapimaskin ved sengen

Image
Image

Vi kjøpte iHome Zenergy Senge-søvnterapimaskin slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Som noen av de beste lysterapi-vekkerklokkene, er iHome Zenergy Senge-søvnterapimaskin en funksjonsrik vekkerklokke. Med lyd- og lysterapi har den som mål å gjøre det lettere å legge seg, mer behagelig å våkne og tilby alle fordelene med en Bluetooth-høyttaler.

Image
Image

Design: Attraktivt og moderne

Zenergy vil ikke se malplassert ut på et nattbord; med sine feiende tøykurver er den både elegant og fryd for øyet. Urskiven er skjult bak denne klutens utside og lyser mykt innenfra. Den ser ut til å være ganske slitesterk og vil sannsynligvis ikke gå i stykker hvis du ved et uhell slår den av mens du leter etter slumreknappen.

Ved første øyekast virker utvalget av kontroller som fester toppen og baksiden av klokken ganske skremmende, og det kan være vanskelig å huske hvilken som slår av alarmen når de kommer ut av dvalen. Slumreknappen er relativt enkel å finne, den er hevet og fremtredende, men tilbakestillingsknappen for alarmen er i flukt med toppen av klokken med lite å veilede gripende fingre. Etter å ha tilbrakt noen uker med alarmen ble jeg imidlertid vant til kontrollene. Disse inkluderer forskjellige knapper for å justere volum og lysstyrke, stille inn alarmer og andre funksjoner.

På de øvre baksidene finner du brytere for forskjellige lyder, mens på bakfinnen finner du tidsinnstilling og Bluetooth-knapper, samt portene som inkluderer AUX, USB-port for lading av enheter, likestrøm, og en radioantenne. Zenergy er også utstyrt med et reservealarmbatteri for å sørge for at du våkner i tilfelle strømbrudd. En strømkabel og AUX-kabel er inkludert.

bunnlinjen

Å sette opp iHome Zenergy er en enkel nok prosess, spesielt hvis du bruker den gratis ledsagerappen og kobler til klokken via Bluetooth. Å stille inn klokkeslett, alarmer og justere andre innstillinger på telefonen din er mye enklere enn å bruke det innebygde grensesnittet på klokken, selv om det er fullt mulig ved hjelp av bruksanvisningen.

Nøkkelfunksjoner: Beroligende lys og lyd

Zenergy gjør det virkelig lettere å sovne og våkne. Dens brede utvalg av farger og mønstre og utmerkede, realistiske omgivelseslyder hjalp meg til å våkne uten min vanlige morgenhodepine. Om natten hjalp lyden meg inn i drømmene mine. Jeg satte pris på hvor tilpassbare alarminnstillingene er, siden de lar deg stille inn klokken til dine spesifikke behov.

Programvare: Enkel å bruke app

Zenergy-appen er enkel og strømlinjeformet. Den lar deg enkelt justere og veksle mellom alarm, søvn og lur. Det er ganske selvforklarende, og selv om det er ganske begrenset, får det jobben gjort. Min eneste kritikk ville være at totrinnsprosessen med å lansere appen er slitsom og kan forbedres.

Image
Image

bunnlinjen

Kvaliteten og volumet på lyden som Zenergy er i stand til å produsere, er faktisk litt svimlende. Den konkurrerer lett med dedikerte Bluetooth-høyttalere i sin prisklasse. Dette lar høyttaleren ikke bare spille favorittlåtene dine, det tar også de innebygde lydterapifunksjonene til et nytt nivå. De er bemerkelsesverdig naturtro, og kan gi en bemerkelsesverdig beroligende bakgrunn. Den innebygde mikrofonen er imidlertid ikke så bra. Da jeg prøvde å bruke den til å ringe, var det umulig for folk i den andre enden å forstå meg, selv om jeg bare var noen få meter unna klokken.

Tilkobling: Solid Bluetooth-tilkobling

Jeg syntes at Bluetooth-tilkoblingen i iHome Zenergy var sterk og konsistent. Dessverre er det ingen Wi-Fi-funksjon innebygd, noe som forhindrer kompatibilitet med smarthus-økosystemer.

bunnlinjen

Til en MSRP på $54 er iHome Zenergy dyr for en vekkerklokke, men med tanke på lys- og lydterapien, samt dens imponerende gode høyttaler, gir den faktisk bemerkelsesverdig god valuta for pengene. Å handle med den skingrende pipingen av en tradisjonell alarm i mørket for den beroligende lyden av fallende regn og den milde gløden fra soloppgang er absolutt verdt noen ekstra dollar.

iHome Zenergy Søvnterapimaskin ved sengekanten vs. HeimVision Sunrise Alarm Clock A80S

For å spare litt penger kan du kjøpe HeimVision Sunrise Alarm Clock A80S i stedet, men ærlig t alt er det en så dårlig enhet at det er bedre å bruke de ekstra pengene på iHome Zenergy. HeimVision mangler den utmerkede høyttaleren til Zenergy, så vel som det enorme tilpasningsnivået som gjør Zenergy så allsidig. Den eneste fordelen HeimVision har er at den kan integreres i ditt smarthus-økosystem, og kan bruke AI-assistenter som Amazon Alexa.

En allsidig lysterapivekkerklokke av høy kvalitet med et Bluetooth-høyttalersystem.

Når en enhet gjør så mye så bra, og til en rimelig pris, er den lett å anbefale. Den har virkelig forbedret livet mitt med sine lys- og lydterapifunksjoner, og høyttaleren er av så høy kvalitet at den ville vært verdt pengene hvis alt den gjorde var å spille musikk.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn Zenergy Sengebordssøvnterapimaskin
  • Produktmerke iHome
  • Pris $54,00
  • Produktdimensjoner 5 x 4,5 x 6 tommer
  • farge oransje
  • Tilkoblings alternativer Bluetooth
  • Garanti Ett år

Anbefalt: