10 gratis bildevertssider for bildene dine

Innholdsfortegnelse:

10 gratis bildevertssider for bildene dine
10 gratis bildevertssider for bildene dine
Anonim

Noen ganger er ikke et Facebook-album eller et Instagram-innlegg den beste måten å lagre og dele bildene dine på. Med et utviklende nett som i økende grad blir mer visuelt på grunn av mobilsurfing, er gratis bildevert i ferd med å bli et digit alt verktøy som må ha.

Her er 10 av de beste nettstedene som tilbyr gratis fotohosting, noe som gjør opplasting og deling av bilder enklere enn noen gang.

Ubegrenset gratis lagring via mobilopplasting: Google Photos

Image
Image
  • Automatisk sikkerhetskopiering av bilder.
  • Laster opp store mengder bilder.
  • Redigering, organisering og bruk av visuelt søk med bilder av høy kvalitet.
  • Ubegrenset gratis lagringsplass for bilder tatt med smarttelefoner og pek-og-skyt-kameraer (16 megapiksler eller mindre).
  • Bruk den begrensede lagringsplassen fra Google-kontoen din for bilder tatt med DSLR-kameraer.
  • Last opp videoer i 1080p HD.

Google Foto er sannsynligvis en av de mest verdifulle bilderessursene du kan bruke, hovedsakelig for den kraftige funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering. Og siden du sannsynligvis har en Google-konto, er konfigureringen enkelt.

Få tilgang til Google Foto på nettet på photos.google.com eller last ned Google Foto-appen for iOS eller Android for automatisk å laste opp bildene du tar med enhetene dine. Bildene dine synkroniseres på tvers av kontoen og enhetene dine, og blir tilgjengelige fra hvor som helst.

Bruk Google Foto til å redigere bildene dine, organisere bilder etter personer, steder og ting, og dele bilder på nettet selv med brukere som ikke er Google Foto. Jo mer du bruker Google Foto, jo mer lærer den om fotovanene dine og tilpasser bildebehandlingen din.

Last ned for

Ideell hvis du vil laste opp og dele GIF-er: Imgur

Image
Image
  • Opplasting av bilder og animerte GIF-er generert fra videoer uten å miste kvalitet.
  • Deling hvor som helst på nettet, spesielt sosiale nettverkssider.
  • 20 MB for alle ikke-animerte GIF-bilder og 200 MB for animerte GIF-bilder.

Hvis du bruker tid på Reddit, vet du sannsynligvis at Imgur er det sosiale nyhetsfellesskapets favorittside for gratis bildevert for Redditors. Last opp bilder i fantastisk kvalitet raskt og enkelt uten å måtte ha en gratis Imgur-konto. Registrer deg for en gratis konto for å legge igjen kommentarer og dele bildene dine med Imgur-fellesskapet.

Velg å legge ut bildene dine offentlig eller velg å holde bildene skjult og tilgjengelig ved å bruke en privat delingslenke. Last opp og lagre så mange bilder og GIF-er du vil, lag album, generer memer og rediger bildene dine. Bruk Imgur mens du er på farten med de utmerkede iOS- og Android-appene.

Oppgrader til Imgur Emerald for en annonsefri opplevelse og tilleggsfunksjoner.

Last ned for

Perfekt for å lage organiserte fotoalbum: Flickr

Image
Image
  • Redigering av bildene dine for å se best mulig ut.
  • Opprette album og dele til sosiale nettverk.
  • Publiser bildene dine under Creative Commons-lisensiering for å la andre bruke bildene dine med attribusjon.
  • 1 000 elementer (ingen filstørrelsesgrense) med gratis lagringsplass.

Flickr er et av de eldste og mest kjente sosiale nettverkene for bildedeling, og det går fortsatt sterkt. Flickr er flott for gratis bildevert og har redigeringsverktøy som perfeksjonerer bildene dine før du viser dem frem for resten av Flickr-fellesskapet. Flickr gjør det også enkelt å organisere bilder i album.

Konfigurer personvern alternativene dine for å dele bildene dine med et utvalgt publikum, eller gjør bildene dine tilgjengelige for alle. Last opp bilder fra en rekke plattformer, inkludert nettet, mobilenheten din, e-post eller andre fotoapplikasjoner. Den offisielle Flickr-mobilappen er fantastisk, og en av de beste funksjonene på plattformen.

Oppgrader til en Flickr Pro-konto for å dra nytte av Flickr Uploadr-verktøyet, som sømløst sikkerhetskopierer bildene dine fra datamaskinen, Apple iPhoto, Dropbox og andre steder.

Last ned for

En plattform for seriøse fotografer: 500px

Image
Image
  • sosiale nettverk med andre fotografer.
  • Lisenser eller selger bildene dine.
  • Ingen filstørrelse eller lagringsbegrensninger er oppført, men du kan laste opp veldig store JPEG-filer.

I likhet med Flickr er 500px et populært sosi alt nettverk for fotografer som ønsker å dele sine beste bilder. Du kan ikke koble direkte til bilder for å dele dem andre steder. Imidlertid er 500px fortsatt et fantastisk alternativ for fotografer som ønsker å vise frem arbeidet sitt og kanskje tjene litt penger.

Med et gratis medlemskap oppretter 500px-brukere en profil for å dele bildene sine og kan laste opp opptil sju bilder i uken. Premium-brukere får ubegrensede opplastinger og en rekke profesjonelle tjenester. Bruk tjenesten på nettet eller gjennom iOS- og Android-appene.

Last ned for

Skylagring for bilder og andre filtyper: Dropbox

Image
Image
  • Sender eller deler individuelle bilder eller mapper med bilder med andre.
  • 2 GB gratis lagringsplass med mulighet til å tjene ekstra gratis lagringsplass ved å invitere andre til å bli med i Dropbox.

Dropbox er en gratis skylagringsleverandør der du kan lagre forskjellige filformater, inkludert bilder. Få en delbar lenke til en enkelt bildefil eller en hel mappe som inneholder flere bilder for å dele med andre.

Dropbox-mobilappene er kraftige verktøy for å laste opp, administrere og dele bildefilene dine fra enheten din. Trykk på pilen ved siden av et filnavn for å gjøre det tilgjengelig for visning uten nett når du ikke har internettilgang.

Oppgrader til et bet alt Dropbox-abonnement for ekstra lagringsplass og andre funksjoner.

Last ned for

Enkle og raske individuelle bildefilopplastinger: Gratis bildevert

Image
Image
  • Laster opp enkeltbilder raskt.
  • Lenker direkte til bildene dine for visning på sosiale nettverk, nettsteder, fora og mer.
  • 3 000 KB per bilde filstørrelse.

Free Image Hosting er en annen toppside for å dele bilder raskt og enkelt. Den ligner på Imgur, men uten den trendy layouten og den praktiske hyperkoblingsforkorteren. Så lenge du ikke har noe imot nettstedets annonser, last opp bilder med eller uten å opprette en gratis konto. Free Image Hosting gir deg HTML-koden for en direkte lenke til bildet ditt, så det er enkelt å dele bildene dine.

Nettstedet lagrer bildene dine for alltid, selv som en anonym bruker uten konto, så lenge du overholder vilkårene for bruk. Last opp animerte GIF-er også, selv om noen kan se forvrengte ut hvis de er for store.

Flott for når du vil dele bilder i foruminnlegg: Postimage

Image
Image
  • Opplasting av individuelle bilder for deling på forumoppslagstavler, blogger og sosiale medier.
  • Gratis kontoer er begrenset til 24 MB og 10K x 10K piksler.
  • Premium-kontoer er begrenset til 48 MB og 10K x 10K piksler.

Postimage er et enkelt nettsted som tilbyr gratis bildevert for livet med eller uten å opprette en konto. Når du laster opp et bilde, må du endre størrelsen på bildet ved å bruke valgene fra rullegardinmenyen eller velge å ikke endre størrelsen på bildet. Angi en utløpsdato for bildet ditt for sletting etter én dag, syv dager, 31 dager eller aldri.

Dette nettstedet brukes først og fremst til å være vert for bilder for fora, blogger og nettsteder. Den kommer med en enkel bildeopplastingsmod for å installere og bruke. Last opp flere bilder samtidig og endre størrelse på bilder for avatarbruk, oppslagstavler, web, e-post eller dataskjermer.

Et sikkert sted for alle høyoppløselige bilder: ImageShack

Image
Image
  • Bedriftsbruk.
  • Opplasting, organisering og deling av enkeltbilder eller hele album.
  • 10 GB per måned for gratis prøveversjon og ikke-premiumbrukere.

ImageShack har et gratis konto alternativ og tilbyr også en 30-dagers gratis prøveperiode for å sjekke ut premiumfunksjonene. Dette bildeverts alternativet har et flott grensesnitt, noe som ligner på hvordan Pinterest viser frem bildene sine i et oppslagstavle-stil. Bruk tjenesten til å laste opp så mange høyoppløselige bilder du vil, lage album, organisere alt med etiketter og oppdage fremhevede bilder fra andre brukere for inspirasjon.

Personvern alternativer er tilgjengelige hvis du ikke vil at bildene dine skal åpnes for offentlig visning. Det er enkelt å dele et enkelt bilde eller et helt album med noen du liker. ImageShack er også vert for bilder for bedrifter og har flere applikasjoner (både for mobil og nett) for enda enklere bildebehandling.

En rask og enkel løsning for JPEG/JPG: ImageVenue

Image
Image
  • Bloggere, brukere av oppslagstavler og eBay-selgere.
  • Opplasting og organisering av store mengder bilder for deling gjennom enkeltbilder eller hele album.
  • Må være mindre enn 10 MB per bildefil.

ImageVenue har bilder på opptil 10 MB og kan endre størrelse på store bilder til rimelige dimensjoner ved opplastingstidspunktet. Bildekvalitet og sideforhold bevares når du endrer størrelse. Det er en enkel, grunnleggende måte å dele bilder eller gallerier på.

Last opp så mange bilder du vil. Bilder forblir på ImageVenue-serverne for alltid med mindre de ikke har tilgang på et år. Etter ett år uten tilgang, slettes bildene permanent.

Bildefiltyper er begrenset til JPEG og JPG.

Raske og enkle opplastinger for flere filtyper: imgbox

Image
Image
  • Alle som vil ha raske og enkle opplastinger.
  • Deling av bilder på sosiale medier.
  • Ubegrenset lagringsplass.
  • Last opp filer på opptil 10 MB.

imgbox er en gratis vertstjeneste for bilder som tilbyr ubegrenset lagringsplass og lover superraske opplastinger. Når du laster opp et bilde eller flere bilder, velg innholdstype og miniatyrbildestørrelse, og aktiver eller deaktiver kommentarer. imgbox oppretter en URL for å dele med venner eller bruke på Facebook, Instagram, Twitter eller andre sosiale medier.

Det er ikke nødvendig å opprette en konto for å bruke denne gratistjenesten. En konto gir deg imidlertid tilgang til å laste opp forhåndsinnstillinger for å gjøre det enda enklere å laste opp bildene dine.

Anbefalt: