Er Fitbit Versa vanntett?

Innholdsfortegnelse:

Er Fitbit Versa vanntett?
Er Fitbit Versa vanntett?
Anonim

Fitbit Versa er vanntett, så du bør ikke ha noen problemer med å bruke den mens du trener eller til og med i dusjen. Når det er sagt, er det noen begrensninger for vannmotstanden.

Er Fitbit Versa vanntett eller vanntett?

Fitbit Versa, Versa 2 og Versa Lite har alle vannmotstand opp til en dybde på 50 meter. Med andre ord, du kan svømme veldig dypt (dypere enn du sannsynligvis vil gå uten spesialutstyr) uten at vann kommer inn i klokken. Teknisk sett er vanntetthet imidlertid ikke det samme som vanntett.

En vanntett dings ville virkelig være ugjennomtrengelig for vann. Du vil kunne ta den inn i enhver situasjon med vann uten å ødelegge den. Men for praktisk t alt all elektronikk, inkludert Fitbit Versa, er det bare litt vann som kommer inn i det for å drepe det.

Vannmotstand gjør ikke en enhet ugjennomtrengelig for vann, men den bidrar til å holde vann borte fra den sensitive elektronikken inni. I Fitbit Versas tilfelle er chassiset tett forseglet for å forhindre at selv høytrykksvann kommer inn.

Image
Image

Fitbit Versa vanntrykkgrenser

Hvor mye trykk tåler Fitbit Versa? Den typen trykk du finner 50 meter dypt i vann, eller fem atmosfærer verdt. Hvis du går dypere med Fitbit Versa, kan det stadig økende trykket presse gjennom tetningene. Når den er inne, kan den kortslutte elektronikken og drepe smartklokken.

Dybde er bare én måte å se på vanntrykk. Mange andre ting kan skape høytrykksvann, for eksempel et dusjhode eller en høytrykksspyler. Elektronikk med lett vannmotstand kan kanskje tåle litt sprutregn, men vannstrålen fra en høytrykksvasker kan raskt oversvømme innsiden. Når det gjelder Fitbit Versa, er 50 meter motstand en ganske høy mengde. Det skal være trygt for å svømme runder, dusje og vaske hendene i vasken.

Det er ett tilfelle du bør være spesielt forsiktig: dykking. Når du treffer vannet mens du dykker, kan hastigheten du kommer inn i vannet skape en høyere trykksituasjon, noe som kan føre til at vann kommer inn i enheten din. Derfor er det best å ta av Fitbit-en før du dykker, står på vannski eller hopper av høydykket.

Hvis du bytter bånd på Fitbit Versa, er det kanskje ikke vanntett. Du er trygg med silikonbåndene som følger med enheten, men hvis du bytter til et stoff- eller lærbånd, kan det hende at de ikke står opp mot vannbrønnen.

Fitbit Versa vannmotstand over tid

Når gummipakninger brytes ned og tetninger blir strukket ut, kan alle vannbestandige enheter miste noe motstand over tid. Mens din Fitbit Versa fortsatt er under garanti, kan du stole på at den oppfyller den nominelle vannmotstanden. Etter et par år vil du kanskje være mer forsiktig med hvor mye vann du utsetter den for.

I følge Fitbit er de fleste vannskadede trackere ikke dekket av garantien. Hvis garantien din har utløpt, kan du prøve å fikse Fitbit på egen hånd.

Anbefalt: