Hvordan endre et Fitbit Versa-bånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan endre et Fitbit Versa-bånd
Hvordan endre et Fitbit Versa-bånd
Anonim

What to Know

  • Hold Fitbit i den ene hånden, med undersiden opp. Trykk én slipppinnen med fingeren og trekk båndet bort. Gjenta for den andre siden.
  • Hold det nye båndet i rett vinkel til klokken og plasser båndpinnen inn i hakket på motsatt side av utløserpinnen.
  • Trykk frigjøringspinnen inn og sett inn båndet til pinnen klikker på plass. Gjenta for den andre siden.

Denne artikkelen forklarer hvordan du fjerner båndet på en Fitbit Versa og erstatter det med et annet bånd. Informasjonen gjelder for Fitbit Versa-serien, inkludert Versa, Versa 1/2, Versa Lite og Versa SE.

Hvordan endrer du et Fitbit Versa-bånd

Er du klar til å gi din Fitbit Versa en stilforfriskning? Tonnevis av stilige tilbehørsarmbånd er tilgjengelige for å umiddelbart oppdatere utseendet til aktivitetsmåleren din, inkludert fargerik silikon, skinn og rustfritt stålnett. Eller kanskje det gamle bandet ditt gikk i stykker og du må vite hvordan du erstatter det. Fortsett å lese for å lære hvordan du endrer Fitbit Versa-båndet.

  1. Se på innsiden av Fitbit Versa-båndet ditt og finn de to hurtigutløserpinnene som er koblet til hver side av Fitbit-klokkekassen.
  2. Hold Fitbit-klokkekassen i den ene hånden, trykk på utløserpinnen (vist i blått) med fingertuppen og trekk båndet vekk fra urkassen. Den skal slippe lett. Gjenta denne prosessen for den andre siden av bandet.

    Tving aldri til noe når du bytter et Fitbit-bånd, siden utilsiktet skade kan gjøre garantien ugyldig. Hvis du har problemer med å bytte band, kontakt Fitbit-hjelpen.

    Image
    Image
  3. Når du er klar til å feste det nye armbåndet, kontroller posisjonen til urkassen til håndleddet og sørg for at du fester båndet i riktig retning.
  4. Hold urkassen slik at innsiden vender mot deg. Hold nå båndet i rett vinkel og plasser båndets tapp (på siden motsatt hurtigutløserspaken) i det nederste hakket på urkassen.

    Image
    Image
  5. Trykk ned hurtigutløserpinnen for å sette båndet helt inn og fest det til toppen av klokkekasseklemmen til det klikker på plass. Gjenta denne prosessen for den andre siden av bandet.

    Image
    Image

Anbefalt: