Hvordan endre et svart-hvitt-bilde til farge i PowerPoint

Innholdsfortegnelse:

Hvordan endre et svart-hvitt-bilde til farge i PowerPoint
Hvordan endre et svart-hvitt-bilde til farge i PowerPoint
Anonim

What to Know

  • I en ny PowerPoint velger du Hjem > New Slide > Blank. Velg Sett inn > Pictures, legg til et bilde. Gå til Nytt lysbilde > Duplicate Selected Slides.
  • Konverter fargebildet til et svart-hvitt-format: Velg bildet, og gå deretter til Format > Color > metning: 0 %.
  • Sett inn en overgang mellom lysbildene: Velg fargefotolysbildet > Transitions > Fade. Velg lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å se.

Denne artikkelen forklarer hvordan du gjør svart-hvitt-bilder til farger i PowerPoint-presentasjonene dine på en måte som etterligner fargetoning. Instruksjonene dekker PowerPoint 2019, 2016 og 2013; PowerPoint for Microsoft 365; og PowerPoint for Mac.

Importer bildet ditt til PowerPoint

For å starte dette PowerPoint-trikset, velg bildet du vil bruke, plasser det på et lysbilde og dupliserer deretter lysbildet for effekten.

  1. Åpne en tom PowerPoint-presentasjon.
  2. Velg Hjem.
  3. Velg Nytt lysbilde nedoverpilen og velg Blank for å åpne et tomt lysbilde.

    Image
    Image
  4. Velg Sett inn > Pictures for å åpne dialogboksen Sett inn bilde.

    Hvis du ikke har et bilde lagret på datamaskinen, velg Insert > Online Pictures for å søke etter et bilde i Creative Commons.

  5. Finn ønsket bilde på datamaskinen og velg Sett inn for å legge det til lysbildet.

    Om nødvendig, endre størrelsen på bildet på lysbildet.

  6. Velg Sett inn.
  7. Velg Ny skyve ned-pil og velg Duplicate Selected Slides. Denne kommandoen setter inn en ekstra, identisk kopi av det valgte lysbildet.

    Image
    Image

Konverter det første bildet til svart-hvitt

Neste trinn er å konvertere fargebildet til et svart-hvitt-format som skal brukes i presentasjonen. Den resulterende presentasjonen viser et bilde som endres fra svart-hvitt til farge.

  1. Velge bildet på det første lysbildet ditt. Bildeverktøyformat-fanen er lagt til på båndet.
  2. Velg Format > Color.

    Image
    Image
  3. Velg Saturation: 0% for å endre bildet til svart-hvitt.

Endre lysbilder for fargeeffekten

Nå som du har to lysbilder i PowerPoint-presentasjonen, ett med fargebilde og ett uten, sett inn en overgang mellom de to lysbildene. Når du kjører PowerPoint-lysbildefremvisningen, får effekten det til å se ut som om det første svart-hvitt-bildet har gått over til farge.

  1. Velg det andre lysbildet som inneholder fargebildet.
  2. Velg Transitions.
  3. Velg Fade.

    Image
    Image
  4. Velg Forhåndsvisning for å se resultatet.

Bruk animasjoner som en alternativ metode

Hvis du er ute etter noe litt mer utfordrende, kan du konvertere bildet ditt fra svart-hvitt til farge uten behov for to dupliserte lysbilder ved hjelp av animasjon. Etter at du har satt inn bildet ditt på det første lysbildet, følg disse instruksjonene i stedet:

  1. Kopier bildet og lim det inn på toppen av det første bildet. Sørg for at dette andre bildet er plassert perfekt over det første bildet.
  2. Konverter det øverste bildet til svart-hvitt.
  3. Velg Animasjoner og velg Fade.

    Image
    Image

    For å redusere effekten av overgangen, velg Varighet ned-pilen.

  4. Velg Forhåndsvisning for å se resultatet.

Se trikset i PowerPoint

For å teste fargekonverteringstrikset i PowerPoint-presentasjonen, velg Slide Show > From Beginning Mens du ser på lysbildefremvisningen, Jeg vil se effekten vises mellom de to lysbildene, og skaper en illusjon av at svart-hvitt-bildet blir levendegjort i farger.

Tips for bilder i PowerPoint

Optimaliser bildene dine til den tiltenkte størrelsen før du setter dem inn i lysbildefremvisningen. Denne praksisen reduserer både den visuelle størrelsen og filstørrelsen på bildene.

PowerPoint-lysbilder kommer i to standardstørrelser: Standard (4:3) og Widescreen (16:9). Bruk standardstørrelsen for visninger på skjermen og størrelse på bilder som skal være 10 tommer brede og 7 tommer.5 tommer høy. Bruk Widescreen når du viser lysbildefremvisningen på en widescreen-enhet, og størrelsen på bildene skal være 13,3 tommer brede og 7,5 tommer høye.

Hvis bildet ditt er større enn skjermstørrelsen, endrer PowerPoint automatisk størrelsen på bildet slik at det passer inn i lysbildet.

Anbefalt: