Eldre Amazon Kindle-enheter vil ikke ha Internett-tilgang innen desember

Eldre Amazon Kindle-enheter vil ikke ha Internett-tilgang innen desember
Eldre Amazon Kindle-enheter vil ikke ha Internett-tilgang innen desember
Anonim

Hvis du har en eldre Amazon Kindle-modell, vil den ikke kunne kobles til internett innen slutten av dette året.

I følge The Verge ble det sendt ut en e-post til Amazon Kindle-kunder på onsdag som forklarer de nye endringene. Eldre Kindles som ikke har Wi-Fi innebygd, vil ikke kunne koble til internett i desember.

Image
Image

Endringen kommer når mobiloperatører bytter fra 2G- og 3G-forbindelser til 4G- og 5G-teknologi. E-posten forklarer at spesifikke Kindle-enheter fortsatt vil fungere med Wi-Fi, og at selv eldre enheter ikke vil kunne koble til internett i det hele tatt, så brukere må laste ned bøker via en USB-kabel.

The Verge rapporterer at tredje generasjons Kindle Keyboard, fjerde generasjons Kindle Touch, Kindle Paperwhite (fjerde, femte, sjette og syvende generasjon), syvende generasjon Kindle Voyage og åttende generasjon Kindle Oasis vil bare kunne laste ned nye bøker når de er koblet til et lok alt Wi-Fi-nettverk.

De mye eldre Kindle-enhetene som ikke kan lastes ned via Wi-Fi i det hele tatt inkluderer Kindle (1. og 2. generasjon) og andregenerasjons Kindle DX.

…Du vil sannsynligvis se flere selskaper med eldre enheter som kommer med lignende kunngjøringer som Amazons.

Amazon tilbyr kunder med eldre Kindle-enheter en rabattkode på $50 for å bytte til en ny Kindle Paperwhite eller Kindle Oasis, samt $15 i e-bokkreditt. De nyere Kindle-enhetene vil koste deg mellom $90 og $250.

AT&T vil fase ut 3G-nettverket innen februar 2022, T-Mobile innen april 2022 og Verizon innen 31. desember 2022, så du vil sannsynligvis se flere selskaper med eldre enheter som kommer med lignende kunngjøringer som Amazons.

Anbefalt: