Google lanserer Fuchsia til førstegenerasjons Nest Hub-enheter

Google lanserer Fuchsia til førstegenerasjons Nest Hub-enheter
Google lanserer Fuchsia til førstegenerasjons Nest Hub-enheter
Anonim

Google ruller stille ut oppgraderingen av Fuchsia-operativsystemet for den første generasjonen Nest Hub-enheter.

Google har i det stille utviklet Fuchsia-operativsystemet (OS) fra grunnen av som et ikke-Linux-basert alternativ til det nåværende operativsystemet. Google bekreftet overfor 9to5Google at oppgraderingen kommer med den nye fastvareoppdateringen for førstegenerasjons Nest Hub-enheter. Brukere bør ha det snart, hvis ikke allerede.

Image
Image

Tidligere brukte Nest Hub-enheter Google Cast som operativsystem. Forskjellene mellom Cast og Fuchsia er så minimale at brukere kanskje ikke engang legger merke til noen endringer. Brukergrensesnittet er fortsatt det samme, og det samme er oppstart av enheten. Forbedringer i casting gjør det imidlertid raskere på Fuchsia OS.

Det ser ut til at likhetene i ytelse er tilsiktet ettersom Google ønsket å gjøre opplevelsen av å bruke Fuchsia så sømløs som mulig.

Fuchsia ble først utgitt i et forhåndsvisningsprogram tilbake i mai for å hjelpe med å avdekke eventuelle feil eller forglemmelser som kan ha blitt savnet under testingen.

Image
Image

Google gir instruksjoner om hvordan du sjekker om du har den oppdaterte fastvaren, inkludert en liste over fastvareversjonene som har det nye Fuchsia OS.

Det er foreløpig ukjent om Google planlegger å beholde Fuchsia eksklusivt for Nest Hub-enheter eller migrere det til andre produkter. Cast OS har blitt erstattet i Nest Hub-enheter, men eksisterer fortsatt i andre dingser som Chromecast.

Anbefalt: