Dell kunngjør ny skjermlinje, inkludert et bærbart alternativ

Dell kunngjør ny skjermlinje, inkludert et bærbart alternativ
Dell kunngjør ny skjermlinje, inkludert et bærbart alternativ
Anonim

Dell har annonsert sin nye serie med skjermer, som inkluderer et bærbart alternativ.

I følge det tekniske nyhetsnettstedet Gizmodo har den nye serien en bærbar 14-tommers skjerm, en 24-tommers skjerm og flere 27-tommers alternativer.

Image
Image

Den 14-tommers skjermen er 4,95 mm tykk (mindre enn en kvart tomme) og veier rundt 1,3 pund. Den har et stativ på baksiden som lar deg vippe skjermen bakover mellom 10 og 90 grader. Skjermen kommer med en Full HD IPS-skjerm med et 16:9-sideforhold og kan kobles til datamaskiner via USB-C-kabel.

Den 14-tommers bærbare skjermen vil koste $350 og vil være tilgjengelig 31. august.

Videokonferanseskjermene kommer i 24-tommers og 27-tommers modeller. Begge har 5 megapikslers kameraer, støydempende mikrofoner og 5W høyttalere. For spillere støtter de også AMD FreeSync, som hjelper til med å synkronisere spillingen til skjermen, og de har 75 Hz oppdateringsfrekvenser.

24- og 27-tommers skjermene vil koste henholdsvis $440 og $600, og vil være tilgjengelig for kjøp 7. september.

Image
Image

De to siste 27-tommers skjermene er high-end-modellene. Disse skjermene kan kobles til en datamaskin eller bærbar PC via USB-C-kabel, men bare én har 4K Ultra HD-oppløsning. De har begge muligheten til å lade en tilkoblet bærbar datamaskin mens de strømmer lyd og video samtidig.

Den vanlige skjermen vil koste $500 mens 4K-varianten har en prislapp på $620. Begge er tilgjengelige for kjøp nå.

Anbefalt: