Twitch kunngjør nye verifiseringsverktøy for å bekjempe hatraid

Twitch kunngjør nye verifiseringsverktøy for å bekjempe hatraid
Twitch kunngjør nye verifiseringsverktøy for å bekjempe hatraid
Anonim

Som svar på en nylig bølge av hatraid, implementerer Twitch nye verifiseringsverktøy for å bekjempe det stadig økende problemet.

I følge selskapets offisielle blogginnlegg legger Twitch til telefonverifisert chat og utvider innstillingene for e-postbekreftelse slik at innholdsskapere kan ha bedre kontroll over hvem som samhandler med dem. Oppdateringen er tilgjengelig for alle streamere og kan nås via Innstillinger i Creator Dashboard.

Image
Image

Telefonverifisert chat krever at brukere bekrefter telefonnumrene sine før de kan bruke chatten. Denne funksjonen, sammen med de nye innstillingene for e-postbekreftelse, gir streameren mer kontroll over hvem som kan delta.

Twitch sier imidlertid ikke hva innstillingene for e-postbekreftelse er eller hva de innebærer. VIP-medlemmer, abonnenter og mods kan fritas fra verifisering.

Og i et forsøk på å bekjempe unndragelse av forbud, vil Twitch utestenge alle kontoer koblet til et bekreftet telefonnummer eller e-post hvis det er et problem.

Det nye verifiseringssystemet er det siste verktøyet for å bekjempe hatraid. Tidligere har Twitch implementert nye chat-filtre for å beskytte streamere mot trakassering, men til tross for disse filtrene fortsatte mobbingen.

Image
Image

Raiding var opprinnelig ment for at streamere skulle dele publikum med andre ved å omdirigere seerne til en annen strøm. Imidlertid har dårlige skuespillere utnyttet denne funksjonen til å trakassere og angripe streamere. Det har blitt så ille at Twitch saksøker to brukere som angivelig startet disse hatraidene.

Selskapet hevder at selv om det ikke finnes noen enkelt løsning for å stoppe denne oppførselen, vil det nye systemet utvide verktøyene og teknologien som brukes for å bremse hatet.

Anbefalt: