De 6 beste takhøyttalerne i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 6 beste takhøyttalerne i 2022
De 6 beste takhøyttalerne i 2022
Anonim

Hvis du verdsetter lydkvalitet i hjemmekinoanlegget, vil du investere i gode høyttalere. Ved å installere takhøyttalere kan du spare gulvplass og forhindre at du må skjule ledninger – hvis du er forberedt på å tåle det ekstra bryet med å installere dem.

For de fleste, hvis du vil ha anstendige takhøyttalere, synes vi at du bare bør kjøpe Polk RC80i.

Beste tot alt sett: Polk Audio RC80i 2-veis Premium i taket 8" runde høyttalere

Image
Image

Produsert av fuktbestandig, slitesterkt materiale, kan Polk Audio RC80i brukes innendørs eller i en badstue eller veranda (selv om de ikke er egnet for utendørs). Vi valgte dem som vårt beste valg fordi de tilbyr mange fordeler når det gjelder design og lydkvalitet, men de kommer til en mye billigere pris enn høyttalere av høy kvalitet.

Produkttesteren vår Erika fant at RC80i hadde eksepsjonell lyd som kan sammenlignes med høyttalere som er doblet av prisen. De produserer en varm lyd som fyller et helt rom, og er justerbare på et 15-graders svingbart feste, så det er enkelt å få lyden til å treffe akkurat der du vil. Den hvite fargen deres hjelper dem å gli inn og gjør dem knapt merkbare på et hvitt tak, men du kan male ristene for å matche taket ditt hvis det er en annen farge (selv om ristene ikke er magnetiske). De kommer også som et par.

Channels: L og R | Bluetooth: Nei | Physical Connection: Push-down fjærklips | Målbare/magnetiske griller: Kan males | Vanntett: Fuktighetsbestandig

Enkleste installasjon: Polk Audio 70-RT 3-veis i-tak-høyttaler

Image
Image

Kjent som "the vanishing series", kommer Polk Audio 70-RT som en enkelt høyttaler utstyrt med et supertynt gitter som magnetisk fester høyttaleren sammen, mens den stikker bare 7 mm ut fra taket. Dette gir en høyttaler som knapt er merkbar på avstand.

Det høres generelt bra ut, med en kraftig lydprofil til tross for sin lille diameter.

Channels: L og R | Bluetooth: Nei | Fysisk tilkobling: Fjærbelastede sylindre | Målbare/magnetiske griller: Kan males og magnetiske | Vanntett: Nei

Beste budsjett: Pyle PDIC60 In-Wall/Ceiling Midbass-høyttalere

Image
Image

Pyle PDIC60-høyttalerne er designet for vegg- eller takinstallasjon og er omtrent så billige som du kan få, mens de fortsatt får en anstendig takhøyttaler. De kommer som et par på 6.5-tommers høyttalere, og selv om du ikke får oppgraderinger som magnetiske gitter, og lyden ikke er like kraftig som dyrere høyttalere, vil de fortsatt fungere som en oppgradering i forhold til de fleste vanlige TV-høyttalere. De er også et godt valg for et kjøkken eller andre områder i hjemmet. Vi vil imidlertid ikke anbefale disse for noen som vil ha høyttalere til en førsteklasses hjemmekino.

Bassen som leveres fra Pyle er ikke dårlig, men den har en tendens til å forvrenges litt når du skruer opp volumet til full blast, så det er best å gå med en separat, rimelig subwoofer hvis du vil ha full bass.

Channels: L og R | Bluetooth: Nei | Physical Connection: Push-down fjærklips | Målbare/magnetiske griller: Kan males | Vanntett: Nei

Beste lyd: Klipsch CDT-5650-C

Image
Image

Denne Klipsch-serien er en favoritt blant våre anmeldere, siden høyttalerne låter så bra. CDT-5650-ii har imidlertid en høy pris, og det er bare en enkelt høyttaler.

Lyden er både skarp og nøyaktig, med høydepunktene mellom og lav. Det er også overraskende mye bass, noe som er uventet for høyttalere i taket.

Bare husk at du må kjøpe minst to av dem for stereolyd, siden de ikke høres bra ut sammen med andre høyttalere som ikke er Klipsch.

Channels: L og R | Bluetooth: Nei | Physical Connection: Fjærbelastede klipp | Målbare/magnetiske griller: Kan males og magnetiske | Vanntett: Nei

Beste teater: akustisk lyd av Goldwood 3-veis hjemmekinohøyttalersett i taket

Image
Image

Acoustic Audio CS-IC83 er et anstendig sett med fem solide hjemmekinotakhøyttalere på inngangsnivå.

Som med de fleste takhøyttalere, vil du legge til en separat subwoofer hvis du vil ha blomstrende bass.

Den malbare rammen og gitteret tilbyr både enkel installasjon og fleksibiliteten til å endre utseendet for å matche hjemmets malingsfarge.

Channels: L og R | Bluetooth: Nei | Physical Connection: Push-down fjærklips | Målbare/magnetiske griller: Kan males | Vanntett: Nei

Best Splurge: Bose Virtually Invisible 791 In-Ceiling Speaker II

Image
Image

Bose 791-høyttalerne er 7 tommer brede, og har Boses signatur Stereo Everywhere-teknologi for å balansere lyden i et helt rom.

Den enkle installasjonen kombineres med en ultratynn ramme som får denne Bose-modellen til å falle rett inn i taket (via et forhåndskåret hull) og festes i sin posisjon med klemmer. De har et avtakbart høyttalergitter som kan tas av og males for å passe bedre til rommets innredning. Som med Bose 591, setter vi pris på Bose 791s design og byggekvalitet.

Channels: L og R | Bluetooth: Nei | Fysisk tilkobling: Fjærbelastede sylindre | Målbare/magnetiske griller: Kan males og magnetiske | Vanntett: Nei

Polks RC80i (se hos Amazon) tilbyr en kombinasjon av lydkvalitet og smart design, og høyttalerparet kommer til en overkommelig pris. Hvis du er villig til å bruke mer og vil ha ren og ren lyd, vil ikke Klipsch CDT-5650-C-II (se på Amazon) skuffe.

FAQ

    Vil avstanden mellom høyttalerne dine og lydkilden påvirke lydkvaliteten din?

    Ja, selv om det ikke alltid er mulig, for den beste lydkvaliteten, bør du holde lengden på kabelen som kobler høyttalerne til mottakeren så kort som mulig. Selv om lydkvaliteten din ikke vil lide særlig mye med mindre de er 25 fot eller mer fra mottakeren. For alle kablede høyttalere bør du bruke en 14-gauge-kabel, og potensielt bruke en 12-gauge-kabel for alle høyttalere som strekker seg forbi 25 fot fra mottakeren.

    Hva er de beste surround-høyttalerne i taket?

    De fleste av takhøyttalerne på denne listen er gode alternativer for et surroundlydoppsett, men vi liker spesielt Klipsch CDT-5650-C-ii. Du får fenomenal lyd hvis du parer takhøyttalerne med en Klipsch basshøyttaler, men det vil koste deg mye penger. Hvis du vil ha et rimeligere alternativ, er Polk og Pyle vanligvis gode merker å se på.

    Gjør Best Buy høyttalerinstallasjon i taket?

    Best Buy tilbyr vegg- og takhøyttalerinstallasjon gjennom Geek Squad. Du kan konsultere en Best Buy Home Expert gratis for å få et estimat på hvor mye installasjonen vil koste. Best Buy vil gjøre alt fra å montere og sikre høyttaleren, skjule ledningen, organisere kablene, plassere høyttalerne riktig og vise deg hvordan du bruker dem.

Hva du skal se etter i en takhøyttaler

stil

Hvis du vil at høyttalerne dine skal være så diskrete som mulig, er det viktig å velge en stil som matcher fargen på rommet ditt. Malerbare gitter lar deg matche takhøyttalerens farge til taket ditt, mens tynne profildesign hjelper høyttaleren å gli inn i taket.

"Størrelsen på rommet der du vil installere en takhøyttaler vil avgjøre hvilken type du velger. Takhøyttalere har en tendens til å komme i to forskjellige størrelser; 6,5 tommer og 8 tommer. De mindre høyttalerne fungerer vanligvis bra i små til mellomstore rom, mens en 8-tommers takhøyttaler er bedre egnet til romslige rom, ettersom bassvolumet er høyere." - Sylvia James, Designer, HomeHow

Installasjon

Dette er ikke så stort problem hvis du betaler for profesjonell installasjon, men hvis du setter inn disse takhøyttalerne selv, vil du velge en modell som har enkle instruksjoner og gir enkel montering, med dogleg-klemmer og en mal for å kutte hull. Det siste du vil gjøre er ved et uhell å kutte for stort hull for høyttalerne dine, så sørg for å være oppmerksom på hvor enkel (eller vanskelig) installasjonen er på høyttalerne du er interessert i.

Lydkvalitet

Når du velger takhøyttalere, er du sannsynligvis nødt til å balansere pris og lydkvalitet. Spørsmålet er, hvor mye er du villig til å betale for en god lyd? Du kan velge stereolyd og gå med bare et par høyttalere, eller gå med et komplett surroundlydoppsett med fem høyttalere og en basshøyttaler. Vær også oppmerksom på beregninger som frekvensrespons, som indikerer rekkevidden av toner høyttaleren kan produsere.

"Når du ser på en liveopptreden av en musiker, spiller eller synger de svært sjelden over hodet ditt. Takhøyttalere er fine for bakgrunnsmusikk, men de kan aldri gi deg følelsen av realisme. " - Nick Fichte, Business Manager, L-Acoustics Creations

Om våre pålitelige eksperter

Erika Rawes har skrevet profesjonelt i mer enn et tiår, og hun har brukt de siste fem årene på å skrive om forbrukerteknologi. Erika har gjennomgått omtrent 150 gadgets, inkludert datamaskiner, periferiutstyr, A/V-utstyr, mobile enheter og smarte hjem gadgets. Erika skriver for tiden for Digital Trends and Lifewire.

Anbefalt: