Hvordan konfigurerer du en YouTube Premium-familie

Innholdsfortegnelse:

Hvordan konfigurerer du en YouTube Premium-familie
Hvordan konfigurerer du en YouTube Premium-familie
Anonim

What to Know

  • Oppsett: Gå til nettstedet YouTube Premium Family Membership og registrer deg for en konto.
  • Velg brukere for familiegruppen din for å sende en invitasjon via e-post, som de må godta for å bli en del av gruppen.
  • Administrer: Trykk på Profil > Bet alte medlemskap > Administrer medlemskap >Rediger . Legg til eller fjern medlemmer fra gruppen.

Denne artikkelen forklarer hvordan du oppretter en YouTube Premium-familiekonto og hvordan du administrerer familiemedlemmer etter at du har opprettet en familiegruppe. Denne informasjonen gjelder for YouTube Premium Family i en nettleser eller på iOS- eller Android-enhet

Kom i gang med et YouTube Premium-familieabonnement

YouTube Premium har store fordeler, så hvorfor ikke dele? YouTube Premium Family lar deg dele fordelene med YouTube-abonnementet ditt med opptil fem andre personer i husstanden din. I motsetning til å opprette en YouTube TV-familiegruppe, med YouTube Premium, abonnerer du på et abonnement som er designet spesielt for familier. YouTube Premium inkluderer blant annet YouTube Music Premium.

Slik oppretter du en YouTube Premium-familiekonto.

  1. Gå til nettstedet for YouTube Premium Family-medlemskap og registrer deg for en konto.

    Hvis du allerede har opprettet en familiegruppe via YouTube TV eller en annen Google-tjeneste, vil medlemmer av familiegruppen din automatisk motta invitasjoner til å bli med ved å bruke YouTube Premium.

  2. Når du har fullført registreringsprosessen, blir du bedt om å legge til brukere i familiegruppen din. Velg brukere fra listen over oppgitte kontakter eller legg dem til via e-postadresse.

    Du kan hoppe over denne prosessen og komme tilbake til den senere hvis du velger det.

    Image
    Image
  3. Brukere vil motta en e-postinvitasjon til å bli med i familiegruppen din på YouTube Premium. De bør klikke gjennom e-posten for å bli med i familiegruppen din og få tilgang til fordelene med YouTube Premium.

    Alle du inviterer til å være med i familiegruppen din, blir automatisk koblet til Google-familiegruppen din. Dette betyr at det er noen andre applikasjoner og tjenester disse familiemedlemmene vil kunne få tilgang til når som helst fordi de er en del av familiegruppen din.

  4. Når brukerne har godtatt invitasjonen, kan de begynne å bruke YouTube Premium.

Denne artikkelen forutsetter at du allerede har abonnert på et YouTube Premium-familieabonnement. Hvis du ikke har det, kan du abonnere på YouTube Premium-familieabonnementets gratis prøveversjon, men vær oppmerksom på at det kun er gyldig i 30 dager før kortet du har registrert, belastes for prisen for abonnementet.

Hvordan administrerer du deling av YouTube Premium med familiemedlemmer

Selv om du blir bedt om å legge til familiemedlemmer første gang du konfigurerer familiedelingsgruppen på YouTube Premium, kan du legge til og fjerne familiemedlemmer når som helst.

Selv om det er mulig å endre YouTube Premium-familiemedlemmene dine, kan du bare gjøre det én gang i året (per familiemedlem), så hvis du bestemmer deg for å bytte ut folk, må du huske på disse begrensningene.

  1. Logg på YouTube Premium-kontoen din og trykk deretter på Profile-ikonet ditt øverst til høyre.

    Image
    Image
  2. I menyen som vises, velg Bet alte medlemskap.

    Alternativt kan du logge på Google-kontoen din og deretter gå til youtube.com/paid_memberships i en nettleser.

    Image
    Image
  3. Medlemskap-siden, velg Manage Membership.

    Image
    Image
  4. I menyen som vises, velg Rediger ved siden av Familiedelingsinnstillinger.

    Image
    Image
  5. Members-siden vises. Velg +-ikonet for å legge til et nytt familiemedlem.

    Image
    Image

    Alternativt kan du velge navnet på et eksisterende familiemedlem for å fjerne denne personen fra familiegruppen din.

Anbefalt: